Tesettür Modasında Çiçek Desenleri

 

Tesettür giyim markalarının sayısındaki artışla beraber tesettür modası da her geçen gün daha da gelişmeye başladı. Son derece şık kombinlerle karşımıza çıkan tesettür modası tesettürlü bayanların oldukça ilgisini çekeceğe benziyor. Herkesin kendi tarzına uygun kıyafetler bulabileceği 2017 tesettür modası ile son derece şık ve göz alıcı bir hale kolayca bürünebilirsiniz.

 

2017 Tesettür Modasının Detayları

 

2017 tesettür modasında gömlekler oldukça dikkat çekmektedir. Fular yaka gömleklerin yer aldığı kombinlerde şık bir görünüm sizleri bekliyor. Gömlekler uzun kol krep kumaş kullanılarak tasarlanmaktadır. Fular yakalar 2017 tesettür modasında montlarda da çok kullanılmıştır. Kapitone modellerin yer aldığı montlar oldukça dikkat çekici bir görüntüye sahiptir. Kapitone modellerle hazırlanmış montlarda çift renk kullanılmış olup şıklık ve göz alıcılık daha ön plana çıkarılmaya çalışılmıştır.

 

2017 Tesettür Modasında Çiçek Desenleri

 

2017 tesettür modasında yaz kış demeden çiçek desenlerini görmek mümkündür. Tüm etek, tunik, ferace, eşarp ve elbiselerde çiçek desenleri ağırlıklı olarak karşımıza çıkmaktadır. Asker tarzındaki kıyafetler çiçek desenleri ve işlemeleriyle süslenerek bayanlar için çok şık bir görüntü ortaya koymaktadır. Jakar kumaşlar ve kürk yakanın çok kullanıldığı 2017 tesettür modasında çiçek desenlerinin yeri hep ayrı olacak. Her çeşit kıyafette çiçek işlemlerine mutlaka rastlayacaksınız.

 

Tesettür Modasında Renk Seçimi

 

2017 tesettür modasında rengarenk kombinler sizleri bekliyor olacak. Pardösülerde bile koyu renklerin yer almadığı 2017 tesettür modasının rengarenk olduğunu söyleyebiliriz. Bu yılın en moda renkleri arasında taba, toz pembe, haki, açık mavi, bordo ve vizon gibi çok çeşitli renklere yer verilmektedir. Fiyonk desenleri, pul detayları, floral desenler ve yarasa kollar 2017 tesettür modasının olmazsa olmazları arasındadır. Artık pardösüleri koyu renklerde kullanmak zorunda değilsiniz. Bu yıl birbirinden renkli ve farklı desenlere sahip olan pardösü modelleri de sizleri bekliyor. 2017 tesettür modasını yakalamak isteyenler ve en yeni kombinleri yakından takip etmek isteyenler bizleri tercih edebilir. Rengarenk ve desen desen tesettür modellerimizi incelemeden karar vermeyin. Şık ve göz dolduran kombinler için sizleri bekliyoruz.

Bir cevap yazın