Tesettür Modasına İmzanızı Atın!

 

C.M.N Tesettürlü bayanlar için ne yazık ki günümüz modası çok fazla seçenek sunmamakta ve bu alanda sınırlı seçeneklere zorunlu bırakılmaktadırlar. Bu durum yüzünden birçok bayan diğer tesettürlü bayanlarla aynı kıyafetleri giymekte ve kendi tarzlarını sergileyememektedirler. Genellikle klasik kesimde olan ferace modelleri genç kızlar tarafından kullanıldığı zaman onları yaşlarından çok daha büyük göstermekte ve ruhlarını ne yazık ki yansıtmamaktadır.

 

www.modaselvim.com ile aradığınız her tarzda ve modelde feraceye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tamamen tesettürlü bayanlar için özel hizmet veren sitede ferace modelleri dışında tesettürlü giyim için ihtiyacınız olan her şeye ulaşacaksınız.

 

2017 yılı modasına uygun renklerde ve motiflerde üretilmiş ferace modelleri ile klasik tarzdan spor tarza kadar aradığınız tüm feracelere çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Yılın moda renkleri ile yapılmış yazlık ve kışlık kumaşlarla üretilen ferace modelleri, tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Her ürün farklı cep ve fiyonk detayları, değişik kesimler, danteller ve fermuar detayları ile çeşitlendirilmiş olup zevkinize sunulmuştur.

 

Sitenin tesettürlü giyimde sağladığı avantajlar şu şekildedir;

 

– Uygun fiyatlar: Tesettürlü giyim ne yazık ki diğer kıyafet ürünlerine göre daha yüksek fiyatlıdır. Tesettürlü giyimin daha az bulunması sebebiyle yüksek olan fiyatlar, kadınları alışveriş konusunda kısıtlayan bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Moda Selvim uygun fiyatları ile sizlere çok uygun rakamlarla alışveriş yapma imkânı sunmaktadır.

 

– Kaliteli ürünler: Fiyatlarının uygunluğu ile ters orantılı olan ürünlerin kalitesi sizi oldukça memnun edecek. Modaya uyumun yanı sıra kaliteli ürün hizmetini misyon edinmiş firma ile aldığınız ürünleri uzun yıllar kullanabilirsiniz.

 

– Güvenli alışveriş: Sitede kredi kartınız ile güvenle ödeme yapabilir, dilerseniz alışverişlerinizi taksitlendirebilirsiniz. Kredi kartı kullanmayanlar için kapıda ödeme seçeneği de olan sitede online alışverişin keyfini çıkartacaksınız.

 

– Hızlı kargo: Hızlı kargo seçeneği ile ürünlerinizi günlerce beklemek zorunda kalmayacak, kargo takip sistemi ile kolaylıkla ürününüzün nerede olduğu bilgisini alacaksınız.

 

Size Moda Selvim ile saatlerce mağaza gezme derdinden kurtulacaksınız. Çevrenizde kimseyle aynı kıyafeti giymek zorunda kalmayacak ve tesettürlü giyim modasına tarzınızla etrafınızda yön vereceksiniz. Bir tıkla binlerce ürün seçeneğine ulaşırken evinizin rahatlığında alışveriş yapma keyfini tadacaksınız. Tesettür giyimde ihtiyacınız olacak tüm parçaları bir adreste bularak rahatlıkla kombinleyeceksiniz.

 

 

Bir cevap yazın