Tesettür Modası Nedir ve Modelleri Nasıl Olmalıdır?

Tesettür giyim büyüyen bir giyim sektörüdür. Bu, din kurallarına uyan kadınların muhafazakar bir giyim tarzıdır. Tesettürlü moda tasarımcılarının her yıl tanımlayıp sunduğu yeni sezon giyim ürünleri mağaza vitrinlerinde yerini alır. Yeni sezon tesettür oluşturulurken tesettüre uygun elbiseler, tunikler, tulumlar, bluzlar, pantolonlar, etekler, eşarplar ve feraceler yapılmaktadır.

Tesettür giyim tarzını benimseyen bayanlara sunulmaktadır. Her yıl belirli renkler ortaya çıkar ve o yılın rengini oluşturur. Farklı tasarım ve kesimlerdeki giysiler yeni sezon için bir tesettür olarak vitrinlerde sergilenir. Hanımların çoğu her zaman yılın tesettür modası trendini takip eder ve trende uygun parçalar kullanır.

Yeni Sezona Uygun Tesettür Modelleri Nelerdir?

Modaya uygun tesettür giyim modellerinin seçimi oldukça geniştir. Tesettür elbise hiçbir kadının vazgeçemeyeceği bir kıyafettir. Farklı tarz, renk ve kesimlerdeki elbiseler tesettürlü bayanların favori tasarımları arasında yer alır. Günlük kullanım için denim ve keten elbiseler, davetler için şifon ve kadife gibi kumaşlar kadınların favorileri arasında yer alır.

Genç bayanların tercihi olan tayt ve tunik kombinleri, yeni sezon tesettür kombinlerinin öncüsü konumundadır. Taytların yanı sıra diz boyu tunikler de rahat ve şık bir giyim tarzı sergiler. Etek ve üstler ise klasik tarzda giyinmeyi tercih eden kızların vazgeçilmez ikilisidir. İş ve ofis hayatı için uygun olan bu kombin oldukça fazla tercih edilmektedir. Yeni sezon kıyafetlerinden bahsederken salopet hakkında bir şeyler söylemeden olmaz.

Özellikle başörtülü genç kızların çok beğendiği ve seçtiği modellerdir. Birçok rengiyle göz alıcıdır. Şalvar takımları da tesettür modasında onların yerini almıştır. Eşsiz görünümü ve rahat yapısı ile şalvar yeni sezonun favorilerinden biri olmuştur. Etek benzeri tulumlar tesettür modasının yerini canlı renklere bırakmıştır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın