Tesettür Modası Nedir? Kombinler Nasıl Yapılmalıdır?

Tesettür kelimesi bilindiği gibi Arapça da örtünmek anlamına gelmektedir. Genellikle muhafazakâr bayanlar bu giyim tarzını kullanırlar. İnsanlar için tesettür modası son yıllarda oldukça yükseliştedir. Daha önceki yıllara göre oldukça çok rövanştadır. Uzun etekler, şal, bluz, tunik, giyim tarzında en çok kullanılan parçalardan bazılarıdır.

Tesettür Kombinlerde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür kombinlerinde dar kıyafetlere kesinlikle yer verilmez. Sebebi ise doğru giyim stili değildir. Bol giysiler ve parçalardan oluşandır. Dolayısı ile vücut hatlarını belli etmemek gerekir. Tesettür kombinlerinde etek ve pantolon kombinleri oldukça kullanılmaktadır. Dar pantolon tercih edilir ise mutlaka uzun bir tunikle kombin yapılmaktadır.

Aslında son zamanlarda bol paça ve mom jean pantolonlara oldukça rağbet duyulmaktadır. tercih edilir. Uzun sweatler ve tunikler her daim şık ve modern görünümlere sebep olmaktadır. Etek kombinleri biraz daha özgürdür. Uzun bir etek kullandığınızda üstüne her türlü bluz ve gömleği rahatlıkla giyebilirsiniz.

Tesettür Giyim Nasıl Olmalıdır?

Tesettür giyimde bedenin dini kurallara uygun olarak kapanmasıdır. Özellikle giyilen kıyafetlerin bedeni sarmayacak şekilde geniş kıyafetler olması gerekmektedir. Bayanların tesettür giyim tarzı ve modası ile mahremini korurken aynı zamanda şık bir görünüm sergilemeleri de oldukça göze çarpmaktadır.

Kadın tesettür giyim tarzında pantolon ya da tayt giyiliyorsa üzerine mutlaka bol ve dize kadar uzun tunikler giyilmelidir. Ya da ferace türü uzun kıyafetler tercih edilerek tesettür modası ile uyum sağlamaktadır.

Tesettür Giyim İçin Kıyafet Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Tesettür giyim tarzına uygun kıyafet seçiminde ilk olarak kullanılacak alan belirlenmelidir. Seçilen kıyafet günlük kıyafet olarak mı, özel bir gün ve gece kıyafeti olarak mı giyilecek onu ayarlamalısınız. Böylece kıyafet seçimi daha kolay ve yerinde olacaktır.

Günlük spor bir kıyafet ile işe ya da özel bir geceye gitmek uygun olmaz. Bu nedenle seçilen kıyafet mutlaka ortamına ve amacına uygun seçilmelidir. Tesettür giyim spor kıyafetleri günlük kullanım için uygun olarak rahat ve sade bir tarz ortaya koyar ve dizayn edilir.

Tesettür Giyimin Güvenilir Alışveriş Sitesi Hangisidir?

Çok fazla sayıda tesettür giyim sitesi bulunmaktadır. Bu yüzden aldığınız kıyafetin kalitesi oldukça önemlidir. Bu yüzden kaliteli ve güvenilir ürünler sunan tesettür sitelerinden biri modaselvim.com olmaktadır. Siteye ziyaret ederek tarzınızı yansıtan binlerce model bulabilirsiniz.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın