Tesettür Modası Ferace İle Yükseliyor

 

Tesettür giyime yön veren, kıyafetleri ile yenilikler sunan modaselvim.com, yeni sezon elbise modelleri ile yine ilgi çekmektedir. Birçok modelin yanında, çok fazla önem verilmeyen tesettür dış giyim tasarımları için, büyük bir titizlikle hazırlanmış ürünler dikkat çekici çizgilere sahip. Özellikle ferace modelleri bu sezon çok fazla göz kamaştırıyor. Kap, kaban, pardesü, panço gibi modellerin arasından, dikiş detayları ve motifleri ile ayrılan feraceler, dantel işlemeli, çiçek motifli, nakışlı ve çift renkli modeller ile bu sezon piyasaya giriş yapmıştır. Birçok modelinde hem tasarım hem de fonksiyonel olarak fermuar bulunan ferace modelleri, deri detaylar da bulunduran modeller sunmaktadır.

 

Artık Mevsimine Göre Değil

 

Tercih edilen birçok model, yaz ya da kış mevsimine uygun diyerek sınıflandırılan dış giyim modelleri, tarzınızın mevsimlere göre değişmesini engellemek için, her kıyafetin mevsimlik çeşitlerini piyasaya sürmektedir. Bu çerçevede yazlık ve kışlık ferace çeşitleri ayrı ayrı değerlendirilen mıdaselvim.com alışveriş sayfasında, birçok model ve yeni tasarım müşteri beğenisine sunulmaktadır. Sıkıntısı duyulan en büyük kusur, model çeşitliliğinin dar olması olan tesettür modasında, yapılması gereken çalışmaların ciddiyetle ve üretken bir şekilde sürdürülmesi, çok şık ve güzel kıyafetlerin ortaya çıkmasına vesile olmaktadır. Yeni modellerde sıklıkla boyundan dökülen çiçek motiflerine ve kollardan işlenen motiflere yer verilmiştir. Bunun yanında boydan fermuarlı modeller ve deri detaylar sık karşılaşılan özellikler durumuna gelmiştir.

 

Kışlık Ferace Modelleriyle Şıklığı Hissedeceksiniz

 

Genel olarak ferace görüntüsü uzun, vücudu örten ve bol olmayan bir kesim ile sunulmaktadır. Feracelerin kışlık modelleri yine benzer özellikte olup, sıklıkla deri detaylar ve fermuar aksesuarları ile şık bir tasarım haline getirilmiştir. Taşlı detaylarında kullanıldığı kışlık ferace modellerinde, genellikle detaylar omuzdan aşağı ya da yanlardan verilmektedir. Nadiren düğme kullanılan ferace modelleri de, asimetrik kesimler ile daha modern çizgilere sahip olması düşünülmüştür. Feraceler genellikle tek renk, motif ya da işlemeleri olan modelleri ise iki renklidir. Bu sene kışlık ferace modelleri belden bağcık, deri detaylı, brit detaylı, pul payetli, fakir kol görünümlü modelleri sıklıkla göreceğimiz, tasarım detayları ve şıklığıyla ilgiyi üzerine çekecek modellerden oluşacak gibi görünüyor.

 

Bir cevap yazın