Tesettür Mayolarda Sezonun Trendleri

 

Tesettür giyim sektöründe yaşanan ilerleme farklı tasarımların ön plana çıkmasını sağlamıştır. Yaşanan bu gelişmeler ve yeni tasarımlar tesettür mayo modellerini de etkilemiştir. Sıcak yaz günlerini yaşandığı şu günlerde en çok satan ürünler tesettür mayolar olmaktadır. Tatile çıkan kadınların denizden uzak kalmamaları ve rahat rahat serinlemeleri için üretilen bu mayolar tesettür için gerekli olan tüm kurallara uygundur. Bu tarz tesettür mayo satışları özellikle son dönemlerde oldukça artış göstermiştir. Eskiden üretilen mayolara oranla çok daha modern tasarımlar satışa sunulmuş ve tezgahlarda yerini almıştır. Özellikle bu sezon birçok yeni ve farklı mayo tasarımını bir arada bulmak mümkündür.

 

Desenli tesettür tam kapalı mayolar

 

Bu sezonun en öne çıkan tesettür mayo modelleri desenli ve renkli olanlardır. Yaz mevsiminde giyilen birçok giyim ürününde desenlerin ve renklerin hakim olduğu görülmektedir. Bu durum tesettür mayo modelleri için de geçerlidir. Çok düz ve açık renk olan tesettür mayolar iç gösterebileceği endişesi ile pek tercih edilmemektedir. Fakat diğer mayo modelleri rahatlıkla ve güvenle giyilmektedir.

 

Bu yılın en öne çıkan mayo rengi laciverttir. Lacivert zemin üzerine renkli geometrik desenlerin yer aldığı tam kapalı mayolar tesettürlü kadınların vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir. Lacivert ve siyah gibi koyu renk zeminlerin üzerine uygulanan pembe veya sarı dikkat çekici renklere sahip desenler oldukça şık durmaktadır. Bu tarz ürünlerin diğer tasarımlara oranla çok daha fazla satmaktadır. Tam kapalı mayolar, yarım kapalı olanlara oranla çok daha fazla tercih edilmektedir.

 

 Renkli tesettür boneler

 

           Tesettür mayo seçiminde en az mayo modeli kadar önemli olan bir diğer faktör ise boneleridir. Denize girerken saçların örtülmesini sağlayan bu boneler kafadan kaymamalı ve suyu emmemelidir. Bu tarz bonelerinde mayo ile aynı kumaştan yapılması hızlıca kurumasına yardımcı olacaktır. Bu senenin en trend mayo boneleri renkli olanlardır. Mayonun içerisinde yer alan renkler ile uyumlu bir bone seçimi yapılması çok daha doğru olacaktır.

 

Bone sağlam olmalı, kaymamalı ve denize girecek olan kişiyi uğraştırmamalıdır. Tüm bu faktörlere dikkat edilerek seçilen bone, hem uyumlu görünmeyecek hem de suya girerken rahat olunmasını sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın