Tesettür Mayo Nedir? Çeşitleri ve Fiyatları

tesettür mayoKapalı insanların vazgeçilmezidir. Özellikle yaz aylarında denize girmek için kullanılmaktadır. Suyu çok fazla tutmayan ve rahat olarak tasarlanan bir mayo türüdür. Bu tesettür mayo kapalı bayanların öncelikli olan tercihleridir. Tesettür mayo erkek veya kadın herkesin girdiği havuz veya denizlere daha kolay ve rahatlıkla girilmesini sağlar. Önemli özelliklerinden bazıları ise çabuk kuruması, mayonun üste yapışmamasıdır. Yani kısaca yazın tesettürlü bayanların denize veya havuza rahatla girmeleri için tasarlanmıştır.

 

​​Çeşitleri

 

İsteğe ve tercihe bağlı olarak üretilmektedir. Her zevke hitap ettiği için oldukça kullanışlıdır. Modelleri arasında; tulumlu haşema, tam haşema, jileli haşema sayılabilir. Tam haşema modelleri daha kapalı olduğundan genellikle deniz için kullanmak üzere tercih edilmektedir.

 

Tam haşema da pantalon, bone ve elbise bulunmaktadır. Bu çeşitliliğin içinde yarım tayt avantajı da bulunmaktadır. Ayrıca kısa kollu olma avantajı da vardır. Bazı bayanlar tam haşema yerine kısa kollu ve kısa taytı olanları tercih edebilmektedirler. Tesettür modellerinin aynı zamanda büyük bedenleri de vardır. Bu durum büyük bedenleri kadınlarında tercih edebileceği için daha büyük bir yelpaze açmaktadır.

 

​​​​Tesettür Mayonun Farkları

 

Moda sayesinde birçok çeşit görebilmekteyiz. Tesettürlü bayanlarında denizde veya havuzda şık görünmeleri mümkündür. Özellikle ışıltılı tarzları tercih edebilmektedirler. Ayrıca canlı renkler seçebilmektedirler. Yazın canlı renklerin kullanımı oldukça fazla olduğundan bu da bir avantaj olacaktır. Şık olmak istediklerinde ise bahsettiğimiz gibi daha göze çarpan modelleri seçmeleri mümkündür. Yani bu aslında tamamen kişinin isteğine yöneliktir.

 

Kişi nasıl bir mayo giymek isterse o yönde bir tercih yapabilmektedir. Bu da oldukça büyük bir avantajdır. Modayı takip etme durumu tesettür alanında da geçerlidir. Çünkü tesettürlü bayanlarda şık ve moda yönünde giyinmek isteyebilirler. Bu konuda yapılması gereken ise tesettüre uygun bir biçimde mayo seçilmesidir.

 

Fiyatları

 

Fiyatlar çeşitlilik göstermektedir. Ancak aşırı uç noktada olan fiyatlar yoktur. Normal bir kıyafet alır gibi aynı fiyatla bu mayolara sahip olabilirsiniz. Bunun dışında önemli olan bir şey ise kişinin isteğidir. İsteği doğrultusunda daha pahalı veya daha uygun fiyatlı ürünler tercih edebilmektedir. Bu ürün çeşitliliğinin fazla olduğunu da göstermektedir.

 

Bir cevap yazın