Tesettür Mayo Modellerinde Neler Moda?

tesettür mayoYaz aylarında sıcak havaların kurtarıcısı deniz ve havuzun da kıyafet modası olduğunu biliyor muydunuz? Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar için havuz ve denizde giyebilecekleri rahat ve dayanıklı ürünler bulabilmeleri mümkündür.

 

Mayo alırken bayanlar genellikle tasarımına ve renklerine dikkat etmektedirler. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Bunları şöyle sıralayabiliriz;

 

* Mayonun kumaş cinsi çok önemlidir

* Klordan ve tuzdan etkilenmemesi gerekmektedir.

* Dayanıklı ve hafif bir yapıya sahip olması gerekmektedir

* Hızlı kuruma özelliği olmasına dikkat etmelisiniz

 

Tesettür giyinen bayanlara alternatif olabilecek tesettür mayo modelleri, markaların kreasyonlarında, farklı modellerde ve renklerde yer almaktadır. İnternet üzerinden alışveriş yapmayı istiyorsanız, kaliteli ve güvenli bir seçenek olarak tercih edebilirsiniz.

 

 Geometrik Desenli Mayo Modelleri

 

Tesettür giyinen bayanların seçebilecekleri modeller içerisinde geometrik desenler, bu sene moda olan mayo tasarımları arasındadır. Tam kapalı olan tesettür mayo modelleri, her yerde rahat bir şekilde giyebileceğiniz ürünlerdir. Mayoların kumaş türü, hızlı kuruması açısından deniz ve havuza dayanıklılık özelliğinde üretilmektedir. Tesettür giyim için özel olarak üretilen kapalı mayolar, yüzerken rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Mayonun üst kısmında yer alan renkli çizgilerle tasarlanan desenler, geometrik desenleri sevenler için ideal bir seçenek olacaktır.

 

 Kare Desenli Mayo Modelleri

 

Piti kareler ve büyük kare desenler moda sektöründe her zaman yerini alan desenlerdir. Tesettür giyimde de mayo tasarımlarında kullanılan kare desenler, canlı renklerle uyum sağlayarak şık bir görüntü oluşturmaktadır. Yalnız kare desenli mayo modellerini kilo sorunu olmayan bayanların tercih etmesini önermekteyiz. Çünkü kare kesimler, bayanların daha çok kilolu durmasına neden olmaktadır. Saks mavisi, cam göbeği mavisi ve bordo renk seçenekleri arasındadır.

 

 Çiçek Desenli Mayo Modelleri

 

Tam kapalı tesettür mayo modellerinde çiçek desenli ürünler de bu sene sezonun modasında yer almaktadır. Özellikle canlı renklerle üretilen çiçek desenli mayo modelleri, yaz ruhuna uygun ürünler diyebiliriz. Tesettür giyinen bayanlar tam kapalı mayo satın alırken, bazı kıyafetler içerisinde bütün olarak alabilmektedirler. Tesettür mayoda; pantolon, uzun kollu fermuarlı tunik, yarım iç atlet ve özel tasarım bone genellikle kombinlerin içerisinde yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın