Tesettür Marka Ve Modelleri

Tesettür Marka Ve Modelleri

Tesettür Marka Ve Modelleri

Tesettür İslam dininde avret yerlerinin kapatılmasını farz kılmış ve İslam dini gereği tercih edilen bir giyim olmuştur. Tesettür özellikle günümüzde oldukça çok kişi tarafından tercih edilmekte ve kullanılmakta olan bir giyimdir. Önceleri belli bir kalıp şeklinde olan tesettür giyim günümüzde oldukça çeşitlilik göstermektedir.

Gerek renk uyumları ve çeşitleri gerekse model ve marka farklılıklarıyla da kalite olarak birbiriyle yarışır bir hal almıştır. Tesettür giyim de şal ayakkabı ve çanta kombini oldukça sık kullanılmakta ve pantolon üzeri tunikler revaçtadır. Tesettür giyimde de diğer tarzlarda olduğu gibi takısından çantasına kadar gayet uyumlu kombinler oluşturmak mümkündür. Tesettüre olan ilginin artması ve talebin doğmasına karşın oldukça fazla ve değişik tesettür markaları da ortaya çıkmıştır. Bunları kısaca açıklayalım.

 

En ünlü tesettür markalarına baktığımızda bunların başında ilk gelen tesettür markaları Armine, Kayra, Doque, Tuğba/Venn, Puane, İklim, B’S, İpek dal, Loreen ve Deniz akdağ gibi seçkin markalardır. Bu markalar oldukça çok tercih edilmekte ve ilgi görmektedir. Saydığımız bu markalar dışında da tesettür giyim oldukça yaygındır.

Bu markalarda ki fiyat seçenekleri oldukça yüksek olduğundan alımı biraz daha bayanları zorlamaktadır ancak kalitesi ve zarafetiyle göz doldurduğu için yine de tercih sebebidir. Birçok açık bayanında alışveriş yaptığı tesettür mağazaları vardır. Açık bayanlar genellikle pantolon ve ceket tarzı kıyafetlerin seçiminde kalitesi ve farklılığını da göz önüne alarak tesettür markaların olduğu mağazaları tercih edebilmektedir.

 

Bu tesettür markaları şıklık ve zarafette adeta yarışır derece kaliteli gösterişli parçaların tasarımlarında öncü olmuş durumdadır. Uyum her tarz giyim de önemli bir yer tutmaktadır fakat tesettür giyim de uyum çok daha önemlidir. Renk ve model uyumunun yanında vücudunuza uygun olanı seçmemek ve tercih etmekte güzelliğinize güzellik katacak başka bir sebeptir.

Tesettür giyim de günlük hayatta kullanılan tesettürden ziyade özel geceler için tasarlanmış abiye tarzı tesettürler bulmakta mümkündür. Abiye tarzı tesettürler de aşırı derece ilgi görmekte ve özel tesettür markaları tarafından yapılan tasarımlar genellikle tercih edilmektedir.

Bir cevap yazın