Tesettür Marka Moda Selvim

Tesettür sektöründe marka haline gelmiş olan Moda Selvim, yüzlerce ürün çeşitliliği ile tüketicilerin beğenisini toplamaya devam diyor. Moda Selvim, eticaret sektöründe varlığı yanında sosyal medya ağlarında da yoğun bir ilgi ve beğeniye sahip. Facebook’ta 200 bini aşkın takipçi listesi ile her paylaşılan tesettür elbiseleride binlerce beğeni ve binlerce yorum almaktadır.

Takipçilerine en hızlı şekilde sosyal medya kanallarında ulaşan tesettür marka Moda Selvim, bu sayede en son ürünlerini anlık olarak paylaşabiliyor. Müşterilerde bu sayede hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyorlar.

Moda Selvim, tesettür giyim çeşitliliği, son moda trendleri, uygun fiyat ve hızlı gönderim ile büyük bir başarıya imza atmış durumdadır. Eticaret alanında güvenli ödeme sistemi ile ödeme çeşitliliği konusunda başarılı adımlar atmaktadır.

Sitemizde bulunan bir çok ürünün tükenmiş olması nedeniyle, tüketicinin ürünün yenisini beklemek veya yeni ürünleri takip etmek durumundadır. Moda Selvim’de bulunan kıyafetler, her bedende az sayıda üretilmesi, ürünlerin çabuk bitmesine neden olmaktadır. Ancak her kıyafet büyük bir titizlik ile üretilmektedir. Çok sayıda çeşit ve modelin olması, ürünlerin yoğun talep karşısında çabuk tükenmesine neden olmaktadır.

Tesettür marka genel kategorilerinde bulunan kombinler, üst giyimden aksesuarlara ve çanta modelleri bulunmaktadır. Önemli nokta olan kombinler, uyumlu renk ve modeller ile tamamlanmaktadır.

Moda Selvim markası altında bir çok model ismi bulunmaktdır. Bu model isimleri Moda Selvim için tasarlanmış, istediğiniz elbiseyi ayırt etmek ve aradığınız zaman kolayca bulmanız için düşünülmüştür.

Moda Selvim modelleri, markaya özgü tasarımlardır. Bir body veya pantolon aradığınız zaman özel tasarımları ile ön plana çıkan Moda Selvim, her tarza uygun tesettür giyim ürünleri üretmektedir. Aynı şekilde tunikler, feraceler veya gömlek modellerindede durum aynıdır.

Moda Selvim markasına ulaşabileceğiniz tek adres modaselvim.com sitesinde istediğiniz tüm kıyafetleri rahatlıkla bir kaç işlem ile satın alabilirsiniz. Sadece bir kaç dakika sürecek satın alma işlemi şu şekilde olmaktadır; Beğendiğiniz ürünü sepete atıyorsunuz, sepete atacak başka ürünler yok ise satın al kısmına geliyorsunuz. Üye iseniz eposta ve şifrenizi girerek satın alma koşullarını işaretliyorsunuz ve kredi kartı bilgilerinizi girerek tamamlıyorsunuz.

 

Bir cevap yazın