Tesettür Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Moda tasarımcılarının son koleksiyonlarında yer alan tesettür giyime uygun kıyafetler şık desenlerle üretilmektedir. Tesettür giyim kombinleri yapılırken ünlü markaların da tasarımları dikkate alınmaktadır. Son koleksiyonlarda şık modellerin yanı sıra dış görünüşün iyi olmasını sağlamak da gerekmektedir. Şıklığı sağlamak için modern detaylardan oluşan tasarımlar da sezonda önemini korumaktadır.

 

Moda Renklerde Kullanılan Desenler

 

Yeni sezonda etek modelleri arasında göze çarpan özelliklerden biri de sade ve düz desenlerin seçilmiş olmasıdır. Yeni sezon etek modellerinde ince kemerlerle detaylı kombinler yapılmaktadır. Moda renklere sahip olan bordo, pudra, mavi gibi detaylarda sıklıkla yer almaktadır. Tesettür kıyafetleri son moda detaylarla, aksesuarlarla hazırlanmaktadır. Sezonun moda rengine sahip detaylar da yer almaktadır. Beyaz ve siyah renklerden oluşan tasarımlarda modern detaylar da sezonda önemini korumaktadır. Yağmurlu günlerde sıklıkla kullanılan deri ceketlerin altına uyumlu gidebilen kombin parçaları haline gelmektedir.

 

Şık Kombinlerin Adresi

 

Kombinleri hazırlamak için elbiselerde ihtilama destek vermek gerekmektedir. Tasarlanan yeni sezon elbiselerde de yenilikler göze çarpmaktadır. Kombinlerle uyum içinde olan ürünler de hazırlanmaktadır. Son moda tesettür ürünleri şık aksesuarlarla tamamlanmaktadır. Yeni elbiselerde soft renkler de kullanılarak duru görüntüler elde edilmektedir. Bayanlar genel anlamda daha düz ve sade elbiseleri seçmektedir. Sezon ürünleri de bu doğrultuda önem kazanmaya devam etmektedir.

 

Bahar Havasını Hissettiren Kıyafetler

 

Yeni sezon tesettür ürünlerinde kombinlerde son bahar havası yakalanmak istenirken sonbahar desenleri de genel itibariyle kullanılmaktadır. Modanın hızla ilerlemesiyle tesettürlü bayanlara çeşitli giyim seçenekleri de sunulmaktadır. Bizler sektörde öncü tasarımlarla tesettürlü bayanların da şıklığını tamamlamaktayız. Her yaş grubuna hitap eden tesettür ürünleri sezonda önemini korumaya devam etmektedir. Elbiselerde kullanılan kelebek, çiçek, puantiye desenleri bahar havasını da etkili şekilde hissettirmektedir. Kıyafetlerde renklilik ve farklılık da ön plana çıkmaktadır. Kıyafetler tiril tiril olduğunda yaz aylarında da rahatlığı hissettirmektedir. Kıyafetler modern detaylarıyla şıklığı yansıtmaktadır. Vücut ölçülerimize uygun olmayan kıyafetler seçilerek şıklık etkili şekilde yakalanacaktır. Kendimize yakışan kıyafetler seçilerek her zaman şık olmak da mümkün olacaktır.

Bir cevap yazın