Tesettür Kombinlerinde 2018 Modası

 

Tesettür modası içerisinde 2018 senesine dair oldukça özel parçalar yer alıyor. Sezonun trendlerini oluşturan parçaların keşfedilmesi ile her tesettürlü bayan modayı yakından takip edebilir ve kombinleri ile uyum sağlayabilir. Artık tesettür kombin seçeneklerinde de oldukça özgün, şık ve rahat alternatifler kolaylıkla bulunmaktadır. Hem üst hem de alt giyim gruplarında her tarza uygun ürünler bulmak da mümkün hale gelmiştir.

 

Farklı Renkler ve Desenler Bir Arada

 

Birbirinden farklı ve şık tesettür kombin seçeneklerinde, 2018 modası için renklerin gücü oldukça ön planda. Siyah, beyaz, kahverengi ve krem gibi en klasik renkler geçerliliğini korumakla birlikte, farklı renklere de sezon trendlerine yer açmış durumdadır. Bu anlamda sarı tonları, mavi ve yeşil birlikteliği, mor ve pembe gibi canlı renkler ile birlikte gri ile diğer renklerin uyumu yakalanabilir. 2018 modası için doğadan alınan desenler ve çizgisel desenli kıyafetler de her kombinde yerini almaya hazır. Üst giyim grubunda hareketli bir ürün seçerken, alt giyim grubunu tek renk belirleyerek dengeli şıklıklar oluşturulmalı. 2018 modasında hem renk hem de desen kullanımı bir arada tercih ediliyor.

 

Tesettür Dış Giyim Parçalarının Etkisi

 

Tesettür giyim konusunda tesettürlü hanımlar için dış giyim parçaları önemli bir yer tutuyor. Tesettür kombin seçenekleri genellikle dış giyim ile kendisini daha çok ön plana çıkarmaktadır. Bu anlamda renkli ve desenli parçalar, tek renk ve sade modellerde üretilen dış giyim ürünleri ile tamamlanabilir. 2018 modasının tesettür dış giyim ürünlerinde kemerli, çizgisel desenli ve parlak kumaşlı tasarımlar trend olarak kabul edilmektedir. Klasik seçenekler yerine artık tesettürlü hanımlar da kendi tarzlarına uyum sağlayan, rahat kesimleri barındıran ve şık görünen parçalar ile kombinler yapmayı tercih etmektedir.

 

Hem Şık Hem De Ekonomik Kombin Seçenekleri

 

Tesettür modasında şık ve modern kombinler oluşturmak fiyatlar açısından da mümkündür. İsteyen herkes hem uygun fiyatlı hem de oldukça şık ve 2018 modasına uyan parçalar ile özgün ve modern tesettür kombinleri oluşturabilmektedir. Kumaş kullanımları, tasarımları ve farklı seçenekleri ile her tarza uygun tesettür kombinleri yapılabilir.

 

Bir cevap yazın