Tesettür Kombinlerin Hakkında Bilinmesi Gerekenler

tesettür kombinGünümüzde bir çok marka tesettürlü bayanlar için çeşit çeşit kombinler oluşturuyor ve her sezona uygun üretimi yapılıyor. Bu sezonda da  tesettür kombin modellerin de en çok tercih edilen ürünler arasında tunik modelleri ve bol paça jean pantolonlar tercih ediliyor bu şekilde daha spor bir görüntü oluşuyor ve böylece günlük hayatta hem spor hem de rahat bir görüntü oluşuyor. Böylece bu şekilde sportif bir şıklık elde edilmiş oluyor. Süet kumaşlardan tasarlanan yeleklerde hem şık bir görüntü oluşturuyor hem de yumuşak dokusu ile tesettür kombin koleksiyonunda en baş köşede yerini almıştır.

 

Çiçek nakışlı sezon rengine uygun elbiseler de seçimlerinde yerini alan ürünler arasına girmiştir. Bu kombinlerde en önemli parçalardan biri de kullanılacak olan eşarp ve şal modelleridir. Bu parçaların kombinle bir bütün halinde olması gerekir Çünkü eşarp ve şal kombinin tamamlayıcı parçasıdır. Bu sezonun yaz renginden biri olan bebe mavisi tunik modelleri arasında yerini almıştır ve inci detayları da hem kış hem de yaz sezonunda her kıyafette kullanılmıştır. Son zamanlarda tesettür kıyafetlerinde seçenekler ve kombinler çoğalmıştır. Buna bağlı olarak ferace üretimde artmıştır. Ferace abiyelerin tamamlayıcı parçası haline gelmiştir.

 

Tesettür Giyimde Doğru Kombin İçin İpuçları

 

Kapalı bayanların kendine özgü tesettür kombin fikirleri vardır. Öncelikle kombinleri doğru yapabilmek için stil sahibi olunması gerekiyor. Sportif tarza sahip bayanlar sezonun rengine uygun renkte tunik ve bol jean pantolonlarla şık bir görüntüye sahip olunur. Eğer özel bir gece için kombin oluşturulacaksa pul payet işlemeli şık bir abiyeyle tamamlayıcıları olan şal ayakkabı ve çanta ile kombin tamamlamış olur. Kış aylarında ise özel bir gün için hazırlanacak olan bayanlar uzun dar triko elbise ve uzun bir kolye takarak ve başörtüsü olarak kare şal tercih ederek ve son olarak stiletto ve portföy çanta ile kombinlerini tamamlanmış olurlar. Kombinleri oluştururken belli bir stil sahibi olması gerekir nerede ne zaman ne giyileceğini belirlemek alışveriş yaparken ve kombinleri oluştururken çok büyük kolaylık sağlar.

 

Bir cevap yazın