Tesettür Kombinleri

Yaz ve kış mevsiminde insanlar havanın durumuna ve günün modeline göre değişkenlik gösteren elbiseleri tercih eder. Kişiler bu elbiselerde daha çok modelli ve renkli olmasına dikkat eder. Böylece model durumuna dikkat edilen sektör tesettür sektörü olduğundan bu şekilde giyinen kişiler daha çok muhafazakar kesim olmakla beraber giyimine özen gösterir. Bundan dolayı kadınlar bu elbiseleri tercih ederken günlük ve özel bir yere giderek giyinme durumlarına değişkenlik gösterir.

Kişiler özellikle giyinen bu elbiselerde daha çok düğün ve özel davetiyeli bir yere gittiğinde oradaki misafirlere güzel ve hoş görünmesi için kendine uygun olan elbise ile başörtünün de elbiseye uygunluğunu ister. Bu durumda kişi kendine en yakışan ve en zarif durumlarda muhafazakar şekilde giyinerek istediği yerleri gidebilir.

Tesettür Abiye

Kadınların elbiselerde tercih ettiği durum olan tesettür şekli ilk önce kişilerin uygun giyinmesini ve bu durumda renklerini de havanın durumuna göre seçim yaparak daha canlı görünmesini sağlar. Kişiler en kolay giyim şekli olan abiyeyi giyerek kendisinin daha rahat etmesini sağlar. Böylelikle kişiler yaz ve kış mevsiminde havanın durumuna göre renk seçimi yaparak kendine uygun olan renkleri tercih eder.

Kadınlar yaz mevsiminde güneş ışıklarından az etkilenmek için yazın tesettür abiye durumlarında açık renkli elbiseler ile kendilerini daha rahat hisseder. Kışın ise kadınlar havanın soğuk olmasından dolayı kapalı bir elbise tercih ederek soğuktan korunmak ister.

Tesettür Kombin

Kadınların tesettür sektöründe tercih ettiği en önemli durum olan tesettür kombin şekli kişilerin istediği model ve renk uyumunu sağlanması ile daha güzel ve hoş karşılanmasını ister. Bu durumda kişiler en iyi şekilde iyim tarzı şekilde giyinerek kendisine bakan misafirlere karşı her zaman ön planda olarak daha zarif görünmek ister.

Tesettür Model

Kişilerin tesettür elbiselerinde dikkat ettiği bir durum ise o yılın modelinin hangisi olduğunu bilmek ister. Bu sayede kişi o yıla göre giyim şekli tarz durumu yansıtarak modele ayak uydurur. Kişi gideceği yere daha uygun model ile ve daha renkli şekilde gitme durumu gerçekleştirerek kendine uygun modeli giymek ister.

 

Bir cevap yazın