Tesettür Kombinleri Nasıl Yapılır?

tesettür giyim kombinKıyafetler kadın ve erkekler için oldukça önemli bir konudur. Bu nedenle gündelik hayatınızda, özel bir yere giderken veya iş hayatında kullanabileceğiniz kıyafetleri iyi seçimler yaparak tamamlayabilirsiniz. Öncelikle tesettür giyim kombin yaparken kullanacağınız aksesuarları ve renk seçimlerini detaylandırarak daha hoş görünümler ortaya çıkartabilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken kendi tarzınızı yansıtmalı, aynı zamanda ortama uygun kıyafetler tercih edilmelidir. Peki, hava şartlarını da göz önünde bulundurarak takı ve aksesuarlar ile en uygun kombinler nasıl yapılır?

 

 Tesettür Kombin Seçenekleri

 

Tesettür kullanırken pantolonlar ile daha farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle zıt renklerin seçilmesiyle şık bir kombin oluşturmak mümkün. Kullanacağınız eşarp ile tesettür kumaşının birbirine yakın olması da görünümü tamamlayıcı unsurlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle saten veya ipek şallara uygun seçenekte tesettür kullanabilirsiniz. Giysilerin en önemli detaylarından biri de ayakkabı seçimleridir. Özellikle rugan veya deri modeller tesettür altında ciddi bir imaj yaratmanızı sağlayabilir.

 

Bunun yanı sıra bahar aylarında çiçekli veya kurdele detaylı ayakkabı modelleri daha sıcak bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Ayakkabı seçimi yaparken gündelik hayatta daha rahat kombin çeşitleri tercih edilir. İş hayatında veya özel bir yere giderken topuklu çizme ve botlar ise cool bir görünüm vermektedir.

 

 Tesettür Tamamlayıcı Aksesuarlar

 

Kıyafet seçimini yaptıktan sonra gerekli aksesuarları kullanarak tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Gündelik hayatta pırlantalı yüzük ve küpeler, zarif kolyeler kullanılabilir. Bunun yanı sıra özel ziyaretlerinizde altından yapılan isim, sonsuzluk işareti, küçük kalpler veya yusufçuk kolyelerini de tercih edebilirsiniz. Aksesuar kullanırken abartıya kaçmamak için küpe, kolye, bileklik ve yüzük çeşitlerinden en fazla üçünü bir arada kullanmalısınız. Tesettür giyim kombin aksesuarları arasında çantaların yeri de oldukça önemlidir. Çanta tercihi yapılırken ayakkabının malzemesine uygun olması gerekir. Özellikle rugan modellere uyumlu olması için deri el çantaları veya daha gösterişli kol çantaları tercih edilebilir.

 

 Tesettür Renk Seçimi

 

Renk seçimi yaparken öncelikle ten renginizi baz almalısınız. Açık tenli kişiler lacivert, bordo, mavi gibi renklerle daha hoş bir tarz oluşturabilir. Bunun yanı sıra esmer ve buğday tenliler için beyaz, krem, pudra pembesi tesettür modelleri tercih edilmektedir. Aynı zamanda kış aylarında açık renkler seçilerek sıcak kombinler yapılırken, yaz aylarında daha soğuk renkleri seçebilir ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın