Tesettür Kombinlerde Renk Uyumu Nasıl Olmalıdır?

tesettür kombinHer tesettürlü kadının kendi tarzına özgü bir şıklık anlayışı ve renk zevki bulunmaktadır. Ancak bu durum tesettür giyim moda dünyasında bazı modellerin ve renklerin daha trend olmasını ve ya daha fazla tercih edilmesini engellememektedir. Bu duruma ekstra olarak tesettür kombinlerde şık ve zarif bir görüntü sergilemek isteyen tesettürlü kadınlar kombinlerinde ilk önce renk uyumuna daha fazla dikkat etmesi gerekir.

 

Tesettür kombine bir örnek verilmek gerekir ise kot pantolon ile kırmızı renkte bir tesettür tunik modeli ile birlikte kombinlendiği zaman ortaya hem çok şık ve zarif bir görüntü çıkmaktadır hem de bahar mevsimi ile özdeşmiş bir kombin olmaktadır.

 

Bu tesettür kombini daha da detaylandırmak gerekir ise kırmızı rengin canlılığını ve mavi kot pantolonun kontrastını vurgulamak amacıyla tuniğin üstüne giyilen ekru beyaz renginde ceket ile harika bir kombin elde edilebilir. Yani kısacası şık görünmenin altın kuralı renkleri sevmek ve kombinlerde renk uyumunu iyi bilerek öyle kombin oluşturmaktır.

 

 Trend Renkleri Kombinlerde Doğru Bir Şekilde Kullanmak

 

Tesettür kombinde kobalt mavisi ve turkuaz rengini bir arada kullanabilirsiniz. Kobalt mavisini ve turkuaz rengini krem ya da beyaz gibi nötr bir renk ile kırmanıza hiç gerek yoktur. Bu tesettür kombin oluştururken aksesuar olarak ise altın ve gümüş takılar çok rahat bir şekilde tercih edilebilir. Bu şekilde oluşturulan kombinler istediğiniz şıklığı elde etmenize imkan sağlar.

 

 Tesettür Kombinlerde Turuncunun Uyumu

 

Turuncu ile oluşturulan tesettür kombinlerde mavi rengede yer verilmelidir. Çünkü mavi ve turuncu uyumu harika bir görsellik sunmaktadır. Pantolonun rengini mavi tercih edin ve üst giyim de ise turuncu renk tercih edin. Tesettürlü kadınlar daha farklı bir tarz elde etmek isterlerse eğer koyu lacivert rengini portakal rengi ile kombinleyebilir.

 

Eğer kombinlerinizde bu renklere yer verirseniz ve uyumlu bir ayakkabı modeli ve rengi tercih ederseniz şık bir tesettür kombin oluşturmuş olursunuz. Bir diğer turuncu ile uyumlu olan renk ise siyahtır. Turuncu ve siyah renk aynı tesettür kombin içerisinde kullanılabilir. Turuncu siyahın ağırlığını kaldırabilen nadir renkler arasında yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın