Tesettür Kombinlerde Farklı Tarzlar

Bayanlar için kıyafetleri rengine, tarzına, uyumuna göre kombinlemek her zaman için zor bir süreçtir. Ama bu aşamada imdada hazır kombin modelleri yetişiyor. Tesettür giyim tarzını benimseyen bayanların tesettür kombin seçeneklerini Moda Selvim’de farklı tarzda kreasyonlar ve büyük beden kreasyonları rahatlıkla bulabilirler.

 

 Pelerinli Tesettür Kombin Kreasyonları

 

Pelerinli tesettür kombinlerde sabit pelerin modellerin yanı sıra aktif olarak çıkarılabilen pelerinli tesettür ikili kombin modelleri de bulunmaktadır. Bu tarzda hazırlanan kreasyonları tercih ederseniz alacağınız ürünü farklı şekillerde kullanma imkanınız olacaktır. Pelerinli tesettür kombin kıyafeti omuzda panço tarzında kullanabileceğiniz gibi, bel kısmına indirerek etekte fırfır havası ve iki katlı etek modeli yaratabilirsiniz. İsterseniz aynı zamanda pelerini tamamen çıkartarak da kullanabilirsiniz. Mint yeşili, bordo, mürdüm ve bayanların vazgeçilmez rengi siyahı tesettür ikili kombin seçenekleri arasında yer almaktadır.

 

 Ceket Yakalı Tesettür Kombin Kreasyonları

 

Pantolon ve ceket takımlar her bayanın mutlaka gardırobunda bulunan kıyafet parçaları arasındadır. Ansızın gidilmesi gereken davet veya toplantılarda kolaylıkla tercih edilebilecek kıyafet olduğu için hiç bir zaman da modası geçmez. Tesettür kombin kreasyonlarında tasarımcılar tabii ki pantolon ve ceket tesettür kombin modellerine yer veriyorlar. Moda Selvim’de yer alan ceket yakalı tesettür kombinler özellikle ceketlerin etek ucunun fırfırlı olarak tasarlanması, ceketlere ayrı bir hava katmıştır. Hatta ceketleri başka kıyafetlerin üzerine bahar aylarında kaban gibi de kullanabilmeniz mümkün. Saks mavisi, hardal sarısı, gri, bordo, mürdüm, haki yeşil ve siyah renklerin mevcut olduğu tasarımlardan zevkinize uygun rengi tercih edebilirsiniz.

 

 Varak Detaylı Tesettür Kombin Kreasyonları

 

Düz renkler yerine, gösterişli ve detaylı modelleri sevenlerin tercih edebileceği tesettür kombin kreasyonlar da vitrinlerde göz kamaştırıyor. Özellikle gold rengi sevenler, varaklı tesettür ikili kombin oluşturularak hazırlanan modelleri seçenekleri arasına eklemelerinde fayda var. Gündelik yaşamda ev ziyaretlerinde, arkadaş toplantılarında giyilebileceği gibi nikah, toplantı ve özel davetlerde de rahatlıkla giyilerek şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Varaklı gold rengin her renkle çok güzel bir uyum sağladığını Moda Selvim yer alan tesettür ikili kombin kreasyonlarında görebilirsiniz. Siyah, bordo, haki yeşil, mürdüm, zümrüt yeşilin yanı sıra petrol mavisi ve lacivert rengi farklı renk seçenekleri arasında yer almaktadır.

 

Bir cevap yazın