Tesettür Kombinler

tesettür kombinİnsan yaşamında bir çok alanda uyum arar. Mutluluk için güzellik için görsel zevk için uyum şart. Bu tasarımcıların en çok dikkat ettikleri konuların en başında gelir. Özel dersler alınarak bu konuda daha uzman olmak için hayatı kombin etmek içindir tüm uğraşlar.

Evde, iş yerinde, giyimde her yerde bir kombin vardır. Hiçbir konuda giyim kadar dikkat edilmez. Renk kombini giyimin en olmazsa olmazlarındandır. Hangi renk hangi renkle kombin edilir, hangi kıyafet hangi pantolonla, ayakkabıyla ceketle, şapkayla kombine edilir bunlar önemli konulardır. Bu konularda uzman yardımı almak gerektiğini düşünüyorum. Her zaman değil takibi de, başlangıç olarak. Evde ki eşyaların kombini de çok önemli. Göz huzurunun ruhumuza yansımasında en önemli aynalardandır. Bir dokunuş bir göz kadar yansıtmaz kombini. Kombin sadece insan eliyle yapılan bir şey değildir. Doğanın da kendine ait bir kombini olduğunu düşünüyorum.

Yeşilin, mavinin insana huzur verdiği kesindir. Siyah bir deniz düşünülmek ne kadar iç karartıcı ise sarı bir ormanda aynı şekildedir. Beyazı unutmamak lazım. Hayatımızın her alanında kullandığımız beyaz kombin konusunda en büyük etken denebilir. Beyaz kombininin anlam kazandığı en önemli yer insanların düşüncesi, kalbi, ilgisi olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünen bir insan ailesini kombinlemiş olur. Aile bulunduğu beldeyi kombinler. Beldeden yayılarak o ülke sonrada tüm dünya beyaz düşünceli, beyaz kalpli insanlarla dolar. Fazlamı beyaz düşünceliyim.

Her insan için farklı olabilir kombin. Sonuç olarak huzur, mutluluk için yapılıyor hepsi. Yazdığımız makalelerde de bir kombin olmalı diye düşünüyorum. Giriş bölümü, gelişme bölümü ve sonuç bölümü makale için bir kombindir. Birbirinden bağımsız olması durumunda kafa karışıklığı yaratır. Ne anlatma istediğimiz anlaşılmadığıyla kalmayıp insanları mutsuz etmiş de olabiliriz. Kombin kelime anlamıyla uyum olduğuna göre her alanda geçerli olacak şekilde göz ardı etmeksizin önem vermek gerekir. Çünkü bir insan çevresiyle kombin içerisindedir. Hiç kimse kendi düşüncesine uymayan bir kişiyle arkadaşlık etmez, bu da bir kombindir. Doğal kombine son örnek ailemiz. Anne baba ve çocuklar hepsi kombinin üyeleri.

 

Bir cevap yazın