Tesettür Kombinler Yaz Mevsimiyle Şenlendi

tesettür kombinKadınlar renk ve desenlerin birbiri ile uyumlu olmasını sağlarken çanta, ayakkabı, takılar ve eşarbı tamamen unutmaktadırlar. İlk başta zor olsa da zamanla tesettür kombin yapmaya başlamaktadırlar. Risk almadan kolay parçaları bir araya getirerek temiz ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Örneğin; açık tenli bir kadınsanız beyaz bol paça pantolon üzerine siyah bir tunik, siyah beyaz desenli bir eşarp veya şal, siyah küçük bir el çantası ve zarif topuklu ayakkabılar ile günü kurtarabilirsiniz.

 

Zamanla renkleri ve desenleri kullanmaya başladığınızda karmaşık bir görünüm oluşturmamak için pantolon veya eşarbınızı mutlaka tek renk seçmeniz gerekir. Çanta seçiminiz kombininizi çok fazla etkilemese de ayakkabı kombini ortaya çıkaran bir parçadır. Elbiselerinizin ve tuniklerinizin havasına uygun ayakkabılar tercih etmelisiniz.

 

 TESETTÜR KOMBİNLERİNE RENK GELDİ

 

Eskiden tesettür giyimde sabit, sıradan olan koyu renklerin yerini bugünler de mint yeşili, kiremit rengi, mor, turkuaz ve sedefli renkler aldı. Bu saye de hem kadınlar daha mutlu hemde karşı taraftan bakıldığında şık ve kendinden emin bir giyim tarzı ortaya çıkmış oldu. Renkler işin içine girince tesettür kombin daha eğlenceli hale geldi. Gökkuşağı renklerinin muhteşem uyumu elbiselerin pililerinde ve eteklerin volanlarında yer alırken, tuniklerin geniş kol detaylarına canlılık getirdi. Sevdiğiniz bir renkte tercih edeceğiniz tuniği daha da ön plana çıkarmak için beyaz pantolon ve pastel tonlarda bir eşarp ile süper bir kombin yaratabilirsiniz. Özellikle sevilen ve çok beğenilen pudra, vizon, somon ve bebe mavisi tonları siyah pantolon ve koyu renk eşarplarla ortaya çıkarılmaktadır. Canlı renklere sahip olan tuniklerin altına daha arka planda kalacak beyaz veya krem pantolon ve etekler tercih edilmelidir.

 

 YAZIN EN GÜZEL KOMBİNLERİ TESETTÜRLÜ KADINLARDAN

 

Puantiye ve pötikare desenlerinin sıkça yer aldığı tunik, elbise ve eteklerde sarı, kırmızı ve yeşil tonları ile tesettür kombin oluşturulmalıdır. Eşarplarda sadelik ön planda olmalıdır. Tuniklerin üzerine olmazsa olmaz uzun ve kalın kolyelerle modern bir görüntü oluşturan kadınlar, spor elbiselerle canlı renklerin hakim olduğu kuşaklar ve kemerler kullanmaktadırlar.

 

Bir cevap yazın