Tesettür Kombinler Nasıl Yapılır?

 

Tesettür giyim modası diğer popüler kültür modalarından ayrı olarak farklı bir kulvarda ilerlemektedir. Bu sebeple de her sene başka bir alanda gelişim göstererek aynı zamanda tamamlayıcı olan parçalara da bu modanın etkisi yavaş yavaş yansımaktadır. Tesettür modasındaki en büyük özellik parçaların hem kendi başına hem de birbirleri ile bütün bir şekilde kullanılabilmesidir. Ayakkabıdan çantaya, baş örtüsünden paltoya ve etekten tuniğe bir çok parça birlikte de kullanılabilmektedir. Bu sebeple de genelde tesettür alışverişlerinde tüm bu ürünlerin bir arada bulunabildiği ve satın alınabildiği mağazalar ya da web siteleri tercih edilmektedir. Bu siteler üzerinden hızlı ve güvenilir şekilde alış veriş yapmak mümkünken aynı zamanda da aranılan çeşit ya da model site içi arama butonu ve kategoriler sayesinde oldukça hızlı bir şekilde bulunabilmektedir. Tesettür kombin yaparken de birden fazla parçanın bilikte alınması uyum açısından oldukça önemlidir. Kombinler tesettür ikili kombin ya da tekli kombin şeklinde olabilir. Tesettür kombin yaparken en önemli kriter ise tarzı ve tercihi önceden belirlemektir.

 

Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

 

Tesettür kombinler yapılırken spor tarz ya da klasik tarz önceden belirlenirse parçaları almak ve tamamlamak daha kolay olur. Spor tarzlar için genelde kot kumaşı ile hazırlanan pantolon ve etekler ile keten ya da pamuklu kumaşlar tercih edilirken klasik tarzlarda ise jarse, saten, şifon ya da kaşe kumaş tercih edilebilir. Klasik tarzda yapılan tesettür kombin modelleri topuklu ayakkabılar ve deri bot ya da babetler ile tamamlanırken çantalar da ayakkabıya uyumlu olarak seçilir. Spor tesettür kombin modelleri ise daha çok spor ayakkabılar ya da sandaletler ile kullanılabilmektedir.

 

Tesettür Alışverişleri Nereden Yapılır?

 

Tesettür alışverişi yaparken parçalar ister tek tek ister tesettür ikili kombin olarak alınsın yüksek kalite ve uygun fiyat esas olmalıdır. Tesettür ikili kombin için tercih edilecek parçalar bir adet alt parça ve bir adet de üst parça ya da dış parçadan oluşabilir. Tesettür ikili kombin içinde etek, pantolon, tulum, ferace, kap, triko, gömlek çeşitleri ya da kazak yer alabilir.

 

Bir cevap yazın