Tesettür Kombinler İle Şıklığınızı Konuşturun

Günümüzde giyime oldukça önem verilmektedir. Özellikle tesettür kombin çeşitleri tercih edilmektedir. En çok tercih edilenler arasında uzun tunikler ve dar paça pantolonlar bulunmaktadır. Aynı zamanda uzun ve salaş hırkalarda kombini tamamlamak için oldukça önemlidir. Öncelikle yapacağınız kombinin renk uyumuna ve üzerinizde şık durmasına özen göstermelisiniz. Diğer taraftan gideceğiniz yere göre yapacağınız kombin değişkenlik gösterir. İşte doğru kombin yapmanın yolu bu önemli adımlardan geçmektedir.

Nasıl Şık olunur?

Sadece tunik ve dar paça pantolonlar ile değil artık abiye elbiseler ile de şık bir kombin yaratabilirsiniz. Burada önemli olan sizin kendi zevkinize göre size uygun olan rengi seçmeniz. Tabi ki burada gideceğiniz davette oldukça önemlidir. Aynı zamanda Giyeceğiniz abiye elbise ne çok bol ne de çok dar olmamalıdır. Aslında tam kararında seçilen bir abiye elbise şıklığın ilk adımı olacaktır. Bunun yanında abiye elbisenize uygun takılar ve çanta ile kombini tamamlamalısınız.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür Giyim Nasıl Olmalı?

Çoğunlukla tesettür bir giyimden bahsederken alınan kıyafetlerin hiç değiştirilmeden kullanılması akla geliyor. Aslında bu tam anlamıyla doğru değildir. Çünkü satın aldığınız kıyafetleri kendi hayal gücünüze göre değiştirip kullanmanız mümkün. Bu tarz bir değiştirme uygularsanız kendi tarzınızı da oluşturmuş olursunuz. Yani aslında giyiminizin nasıl olacağı tamamen sizin elinizde. Kendi zevkinize ve kendi tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüz kıyafetleri seçip kombin yaparsanız istediğiniz giyim tarzına ulaşmış olursunuz.

Kombin Tüyoları

Eğer sadeliği seviyorsanız sade kombinler yapabilirsiniz. Mesela düz renk bir tunik ve dar paça bir pantolon buna örnek bir tesettür kombin olabilir. Direk olarak 2’li kombin olarak satılan tunik modellerini de tercih edebilirsiniz. Daha şık olmayı tercih ediyorsanız daha canlı renkler tercih edebilirsiniz. Ya da şıklığınızı takılarınız veya çantanız ile ön plana çıkarabilirsiniz.

Modaselvim.com da tarzınıza en uygun tesettür elbise modellerine göz gezdirebilir aynı zamanda beğendiğiniz ürünü kolayca ve gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ödeme yöntemlerimiz oldukça kolaydır. Aynı zamanda güvenilir alışverişin keyfini sürebilirsiniz. Şuan da sitemizdeki ürünleri inceleyerek kendinize yeni bir tarz yaratabilirsiniz. Yeniliğe var mısınız?

 

 

 

Bir cevap yazın