Tesettür Kombinin İp Uçları Neler?

Tesettür sektörü kendi içerisinde yoğun bir rağbet içerisindedir. Seçenekleri oldukça geniş tutan bu sektör, farklı tasarımları ile öne çıkmayı başarıyor. Özellikle bu sektörde kaliteli ve doğru kumaşın kullanımı çok önemlidir.

Çünkü tesettürlü bayanlar için terlemeyi önleyen, duruşu olumlu etkileyen kumaşlar kullanmak gerekir. Tesettürlü bayanlar sadece giydikleri parçalarla değil, kumaş ve desen tercihleri ile de şıklığı yakalamalıdır.

Tesettür Kombinin İp Uçları Neler?

Bayanlar öncelikle kendi tarzlarını benimseyerek bir seçim yapmalı. Çünkü tesettür modası içerisinde hem klasik giyim hem de sportif giyim ürünleri mevcuttur. Bayanların yaşı, tarzı ve gidilecek yer gibi detaylar kıyafet seçiminde önemli detaylardır. Bazı giyim parçaların hiç modası geçmez. Dolabın bir kenarında mutlaka bulunması gereken bu parçalardan tunikler, kot kaplar, bol paçalı pantolonlardır.

Bu ürünler tesettür modasında her daim revaçta oluyor. Kombini çok pratik ve oldukça kurtarıcılar. Tesettür kombini yaparken tesettür takımlarından faydalanmak da büyük kolaylık sağlayacaktır. Takım olduğu için hangi renk ve hangi parça ile kombin yapılacağı için zaman kaybolmaz.

Doğru Bir Kombinin Olmazsa Olmazları Neler?

Modanın bir bütünlük olduğunu unutmamalıyız. Özellikle tesettürlü bayanlar için eşarp ayakkabı, çanta gibi detaylar da önem kazanıyor. Gidilen yere uygun olan kıyafetler tercih edilmelidir. Özle bir davete giden bayanlar sade bir şıklık tercih edebilir.

Sade elbise, bluz veya gömlek. Bu parçaların üzerinde yer alan şık detaylar ise şıklığı yansıtacaktır. Öte yandan nişan ve düğün gibi yerlerde kabarık elbise modelleri oldukça tercih ediliyor. Düz kesimli modellerde payet, nakış gibi detaylar tasarlanmaktadır. Parçaların kumaşları bir biri ile uyumlu olmalıdır. Yine renk geçişlerine ve desen kullanıma dikkat edilmeli.

Tesettür pazarı çok geniştir ve her ihtiyaca yönelik ürün bulmak mümkün. Zengin ürün seçenekleri ile tesettür modası gün geçtikçe daha geniş kitlelere ulaşmayı başarıyor. Modern kesimlere sahip olan bluz ve gömlekler özellikle günlük hayatta bayanlara avantaj sunuyor.

Zarif ayrıntılarla üretilen elbiseler şıklığı daha da vurguluyor. Tesettür ürünlerinde tek renk seçenekleri yerine farklı desenler de kullanılmaktadır. Özellikle bahar ve yaz sezonunda hareketli parçalar daha çok seviliyor.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın