Tesettür Kombini Yaparken Kullanılacak Aksesuarlar

 

Özel bir davete giderken ya da düğün veya nişan gibi değişik organizasyonlara katılırken ve hatta arkadaşlar ile dışarı çıkıp bir kafede buluşmak adına bir amaç altında farklı giysiler elbette tercih edilir. Fakat burada şık bir görünüm yakalamak ve görsel anlamda güzel bir tesettür kombin yaratmak için sadece giyilecek olan giysiler yeterli olmaz. Bu bağlamda birbirinden değişik aksesuar çeşitlerini de giysiler üzerinde mükemmel bir uyum yakalamak büyük bir önem taşımaktadır. Bunları gerçekleştirmek için size hem aksesuar çeşitleri hem de giyimi modeli ve rengi ile mükemmel bir bütünlük yakalanması gerekmektedir.

 

 Farklı seçenekler altında aksesuarlar ile kombin yapmak

 

Bu konuda ilk olarak elbette güzel bir elbisenin altına giyilecek olan ayakkabı tüm hanımların ortak bir şekilde ön plana aldıkları durumdur. Burada tesettür kombin seçimi kapsamında örneğin güzel bir abiye ya da elbise çeşidinin altına mutlaka topuklu bir koyu renkli ayakkabı tercih edilmelidir. Daha hoş bir görünüm sağlayan topuklu ayakkabılar ile özel davetlere güzel bir şekilde katılabilirsiniz. Diğer yandan ister özel bir davet olsun ya da bir ev gezmesine giderken ve hatta arkadaşlarla dışarı çıkmak ve alışverişe gitmek konusunda da mutlaka giyilecek olan elbiselerin yanında hem renk olarak hem de uyum açısından çanta modeli seçilmesidir ayrıca önemlidir. Bunlara ek olarak farklı tasarımlar altında gerçekleştirmiş olan ve doğal taşlardan yapılmış bileklik modellerini de son dönemlerde hanımlar kombin açısından tercih etmektedirler.

 

 Takılar ile hoş aksesuar kombini yaratmak

 

Birçok farklı seçenek altında takı modelleri de aksesuar olarak tesettür kombin açısından mutlaka kullanılmalıdır. Burada özellikle tüm hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı olarak kullanabileceği küpeler en başta yer alır. Ardından ince ve zarif bir görünüm olan gümüş ya da altın kolye ile birlikte zincir şeklindeki bileklikler de yine gümüş veya altın olarak kullanılabilir. Aksesuar noktasında elbette bel kısmında kullanacak güzel bir kemer ile birlikte hafif bir makyaj kombini harika bir şekilde tamamlama imkanı verir. Üstelik birbirinden değişik aksesuarlar ile güzel bir kombin yaratmak adına yeni sezon içerisindeki tüm farklı giyim örneklerini Modaselvim bünyesinde bulabilir ve uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın