Tesettür Kombinde Tüyolar

tesettur-kombinBirçok tesettürlü bayan görmekteyiz oldukça şık ve zarif giyim tarzları bulunmaktadır. Bu şıklık ve zarifliği daha da artırabilirsiniz. Bir kaç tüyo ile kombininizi destekleyerek güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz. Tesettür kombin için bir kaç tüyo bulunmaktadır. Son zamanlar da tesettürlü bayanlar günlük yaşantısın da elbise tercih etmektedirler. Rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbiseleri kombinlemelisiniz.

Elbiseler de daha çok puantiye veya da çiçek modelleri kullanılmaktadır. Puantiyeli modeller son zamanların en çok tercih edileni arasında yerlerini almaktadırlar. Elbiseler de özellikler şal kullanımı artmış durumda. Şal ile çok güzel birliktelik sağlayan elbiseler güzel bir kombin oluşturmaktadır. Şalınızın rengini elbisenin üzerindeki renk tonlarına göre seçerek harika bir kombin oluşturabilirsiniz. Aynı zaman da ayakkabı olarak babet kullanımı daha hoş durmaktadır.

Spor giyimi sevenler için pantolon ve tunik kombini en çok tercih edilenler arasında yerlerini almış durumda. Önemli olan tarzınıza uygun tuniği seçmeniz ve tuniğinizin altına uygun pantolonu tercih etmeniz olacaktır. Renklerin birbiriyle uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Eşarp veya şalı rahatlıkla kullanabileceğiniz bu giyim seçimin de farklı farklı kombinler oluşturabilirsiniz.

Tunik yerine ince yazlık yelekleri de tercih edebilirsiniz. Tamamen tercihinize kalmış olan bu kombinler de yelekler de harika bir kombin oluşturmaktadır. Pantolon üzerine uzun yelekler giyerek güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Pantolonunuza uygun renk de seçeceğiniz yeleklerin altına düz renk de bir badi ile kombin yapabilirsiniz. Tunik veya uzun yelek kombinlerinde spor ayakkabı daha çok tercih edilmektedir.

Fakat spor yerine daha gösterişli bir tunik seçerseniz babet kullanımı daha hoş bir görüntü verecektir. Düğün, kına, nişan vb. gibi özel günleriniz de abiye kullanmanız da simli şal en çok tercih edilenler arasındadır. Abiyenize uygun şalı seçerek şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Abiye altına genelde platform soğuk ayakkabılar tercih edilmektedir. Tesettür kombin yapılırken en çok dikkat etmeniz gereken nokta şalınızın rengini doğru seçmeniz olacaktır. Önemli olan birbiriyle uyumlu renkleri seçerek kombin yapmak olacaktır. Doğru ve yerinde kombinler yaparak harikalar yaratabilirsiniz. Tesettür giyiminde şık ve güzel modeller ile rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın