Tesettür Kombinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her birimizin giyim konusun da tercihleri vardır. Kimisi hiç birbirine uymayan parçaları bir araya getirir, kimisi ise uyumlu parçalardan kombinler oluşturur. Bu tamamen zevk meselesidir. Tesettür söz konusu olunca alt giyim ile üst giyimin çanta ile uyumunun yanında eşarp ile uyumu da söz konusudur. En güzel kombinleri yapabilmek için renk uyumları çok önemlidir.

Her mevsimde kombin çeşit ve renkleri farklılık gösterecektir. Yaz aylarında açık renkleri tercih ederken, kış aylarında daha koyu renkler tercih edilebilir. İnternet web sitesi kullanarak tesettür kombin uyumunu modaselvim.com web sitesinden dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Kombin Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kombin yaparken kullanacağınız yere göre seçimleriniz farklılıklar gösterebilir. Mesela bir toplantıya katılacaksanız daha düz ve resmi renkleri tercih etmek isteyebilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızla bir buluşma için kombin yapmak istediğinizde enerjik ve canlı renkleri tercih etmek isteyebilirsiniz.

Kombin yaparken en önemli konulardan biri ise renklerin uyumudur. Bu uyum alt ve üst giyiminizin aynı renklerden oluşacağı anlamına gelmez. Alt giyiminiz başka bir renk üst giyiminiz zıt bir renk olabilir. Firmanın web sitesinde birçok tesettür kombin çeşitlerini bulunmanız mümkündür.

Tor sür ton kombinler veya colour blocking kombinlerde çok şık görünüme sahip olabilirsiniz. İnternette bulabileceğiniz renk skalaları bu konuda oldukça yardımcı olacaktır.

Diğer bir konu ise çantadır. Eğer çantanız yapmış olduğunuz kıyafetleriniz ile uyumsuz ise istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. Birçok mağazada satılan kıyafetleri satın aldığınızda çantayı başka bir siteden satın almak zorunda kalıyorsunuz. Ancak modaselvim.com web sitesinde aynı kargo içinde ekstra bir kargo ücreti ödemeden çantanızı da satın alabiliyorsunuz.

Kombinin Özellikleri Neler Olmalı?

Kombin işlemi hem çok zevkli hem de bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. O kadar çok seçenek arasında en sevdiğimiz ürünleri en ekonomik şekilde bir araya getirmeye çalışıyoruz.

Kombinleme yaparken alt giyim kumaşı ile üst giyim kumaşının birbirine uyum sağlamasına dikkat etmelisiniz. Mesela alt giyiminiz ince bir kumaştan oluşuyorsa üst giyiminizde aynı incelikte bir kumaş türünden seçmelisiniz.

Kış mevsiminde triko kumaşlar, hırkalar, uzun bacakları örten kumaşlar tercih edilirken yaz aylarında daha ince hafif dokulu ve açık renkli kumaşlar tercih edilir.

Markanın web sitesinde kumaş türlerine ait bilgiler yer almaktadır. Bunları dikkate alarak kusursuz kombinler oluşturabilirsiniz.

Eşarbınızın kıyafetinizden ayrı gibi durmasını değil bir bütün gibi uyumlu olması tercih edilebilir. En güzel kombinleri oluşturmak tamamen sizin beğendiğiniz ürünleri bir araya getirmeniz ile başlar. Gittiğiniz ortamda tesettür kombininiz ile dikkatleri üzerinize çekeceksinizdir.

Moda Selvim kobin ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve çeşitli ürünlerimizden haberdar olmak için https://www.modaselvim.com/kombin-elbise adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın