Tesettür Kombinasyonu Ve Yazlık Kumaşlar

tesettür kombinHer sezon olduğu gibi bu sezon da kot giysi grupları tesettür kombinasyonu hazırlanırken aranan ürünler arasındaki yerini alıyor. Kaliteli ve mevsime uygun olarak tasarlanan kot etek, kot ceket, kot yelek, kot pantolon, kot elbise, kot gömlek, kot pardesü ve ferace modelleri sportif bir görünüm kazanmak isteyen kapalı hanımların ilk sıralarda yer alan tercihlerinden.

 

Doğru parçalarla kombine edilen kot giysiler konvers ve ya babet tarzı ayakkabılar ile tamamlandığında ortaya oldukça zarif bir tesettür kombin çıkıyor. Usta tasarımcıların elinde sanata dönüşen krem ve beyaz, mavi tonlarında üretilen kot tesettür kıyafetler uygun renklerle tamamlanarak tarzınızı yansıtmanızda sizlere rehberlik ediyor.

 

 Tesettür Giyimde Keten Kıyafetler

 

Keten kumaşlar yaz aylarında tasarımcılar tarafından çok sık kullanılırlar. Sadece kıyafetler değil ketenden üretilen ayakkabılar da ayağı ferah ve rahat tutan yapısı ve şık görünümü ile yoğun ilgi görürler. Yukarıda kot kumaş için belirttiğimiz tüm kıyafet kategorileri keten kumaş kullanarak da hazırlanır. Kendine has doğal renkleri, açık ve koyu tonlar kullanılarak tasarlanan diğer modelleri ile mağaza vitrinlerinde ve online sitelerin kataloglarında karşımıza çıkan keten kumaşlar tesettür kombin yapılırken mutlaka yer vermemiz gereken kumaş türleridir.

 

 Doğal ve Kullanışlı Pamuklu Kumaşlar

 

Tamamen doğal ve bir o kadar da serin tutan kıyafetlerin tasarlandığı pamuklu kumaşlar sade, işlemeli, tül ve ya dantel süslemeli, taş, boncuk, pırıltı detaylı birbirinden güzel örnekleri ile kıyafet grupları arasındaki yerini almaktadır. Cildi yakmayan yapısı, elbiselerin tasarlandığı renk, model ve kesimleri ön plana çıkaran özelliği ile oldukça beğenilen modellerin üretilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

 

 Online Kombinasyon İle Tarzınızı Yakalayın

 

İşinin uzmanı ve tesettür giyimde önce gelen markaların usta tasarımcılarının elinden çıkan yüzlerce güzel ürün online tesettür kombin seçenekleri ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Eşarp, şal, takı, türban iğnesi, ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarlara uyumlu birbirinden güzel kombinasyonları sanal kataloglar yardımıyla rahatlıkla inceleyebilir, beğendiğiniz modellerin siparişini zahmetsizce yapabilirsiniz. Tüm elbise kategorilerini tek tek ve ya kombine halde sipariş edebilirsiniz. Online alışverişin sizlere sunduğu indirim, sıkıntısız iade ve değişim hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın