Tesettür Kombin Ürünlerinde Yenilikler

Kombin oluşturmak her hanım için ayrı bir zevktir. Modacıların ve ünlü stilistlerin elinden çıkma tesettür kombin seçenekleri renk ve biçim olarak hanımların zevklerine ve beğenilerine göre dizayn ediliyor. Lazer kesim detaylı olan kombin modelleri 2’li ya da 3’lü olarak hazır hale getirilmekte. Bu kombin ürünlerinde çok farklı giysi çeşitleri birbirleriyle uyum içerisine getirilerek kataloglar içerisinde arz-ı endam ediyor. Kolye aksesuarları ile desteklenen ürünler her yerde giyilme özelliği ile dikkatleri çekiyor. Bu ürünleri alan hanımlar düğünlerde, çeşitli iş davetlerinde ve iş yaşamlarında bu giysileri tercih edebiliyor. Biyeli üçlü kombin de ek seçenekler arasında. Kendi kumaşlarından geçirilmiş olan ince şeritler sayesinde her kıyafet daha spor ve daha hareketli bir görüntüye kavuşuyor.

 

Varaklı ikili kombin ürünleri de düğünlerde giyilmekte olan abiye giysilerine büyük oranda bir alternatif getirmiş durumda. Çiçek desenleriyle özel bir noktaya getirilen ceketler de düğünlerde ve kamuya açık alanlarda dikkatleri üzerine çeken gözde ürünler arasında. İsteyenler ve bu yönde beklentisi olan hanımlar için simler ile süslenmiş, çok canlı ve parlak kumaşlara sahip ikili kombin seçenekleri de var. Hırkası taşlı olan modeller de tamamen yeni nesil kombin beğenisini temel alıyor. Normal bir hırka görüntüsünden çok uzak olan ve tamamen marjinal isteklerin karşılığını veren hırka modelleri parlayan taşları ile birlikte özellikle genç yaştaki hanımların ilk sırada yer alan tercihi.

 

 Yeni Tesettür Kombin Alırken Özen Gösterilecekler

 

Hanımlar tesettür kombin alanında siparişlerini verirken mutlak surette belli başlı ölçülere ve kriterlere dikkat etmeli. Bunların başında kumaşın kalitesini ve türünü incelemeleri gerek. Kumaşların bazı sadece kuru temizlemede yıkama özelliğine sahiptir. Bu türden ürün özellikleri okunmalı ve ihmal edilmemelidir. Yoksa henüz yeni alınan tesettür kombin modelleri daha ilk yanlış yıkamada giyilebilir olma özelliğinden uzakta kalmakta. Bunun dışında ürünlerin iade ve garanti koşulları da ayrıntılı olarak incelenmeli. Sipariş verilen kombin modellerinin iadesi ya da değişimi sağlanmalı. Bu sayede bir şekilde üründen memnun kalmayan hanımlar kendilerine belirtilen süre içerisinde değiştirme imkanlarından sonuna kadar faydalanmaktadır.

 

Bir cevap yazın