Tesettür Kombin Trendleri

Kadınların giyim seçiminde en çok hoşlandıkları şey, kombin yapabilecekleri kıyafetlere sahip olmalarıdır. Mevsime göre ya da o yılın trendlerine göre yaptıkları kombinlerle kendilerini giydikleri kıyafetlerle daha iyi hissettikleri bir gerçektir. İşte bu yüzden kış ayları için de tesettür kombin trendleri neler göz atmakta fayda var.

Hangi Renklerle Kombinler Kış Aylarının Trendleri?

Farklı renklerle yapılabilecek tesettür kıyafet kombinleri olduğu gibi, aynı renk tonlarıyla da kombinler oluşturabilmek mümkün. Kış ayları için kombinlerde öncelikli olarak tercih edilen trend renkler ise genellikle; soft pembe rengi ve tonları, yeşilin tonları ve mavinin tonları. Elbette iddialı kıyafetler giymekten hoşlanan kadınlar için kırmızının, mavinin iddiayı yansıtan renk tonları tercih edilebilir. Bunların yanı sıra siyah ve beyaz her zamanki gibi kış aylarının trend kombinleri için vazgeçilmez renkler olmayı başarıyor.

Kış Ayları İçin Tesettür Kombin Trendleri

Tek parçadan oluşan elbiseler tercih edilebileceği gibi, uzun etek ve triko ile de trendleri yakalamak mümkün. Tasarımcıların da artık günümüzde tesettür kombinleri için kış aylarında da kullanmayı tercih ettiği açık renklerle yapılacak kombinler kesinlikle bu kışa damgasını vuracak gözüküyor. Koyu pudra pembesi uzun bir etekle, açık soft renkli bir trikonun uyumu sizce de şahane gözükür değil mi? Ya da asker yeşili bir etekle soft bir yeşil tonuna sahip olan bir triko ile yapılan kombin.

Tabii ki iki parçadan oluşan kombinlerin yanı sıra günlük elbise ile de sade ve şık bir tesettür kombin oluşturmak mümkün. Bunun için aksesuar olarak başörtüsü kullanarak gayet uyumlu bir kombin yapabilmek mümkün en sade şekliyle. Düze renk bir elbise üzerine trend renklere sahip bir başörtüsü mutlaka sadeliğin ve şıklığın sembolü olacaktır. Ayrıca aksesuar kullanmak isteyenler oluşturdukları kombine uygun bir kolyeyi rahatlıkla kullanabilirler.

Elbette ayakkabı ve çanta ile de mükemmel bir uyum yakalanabilir. Hem günlük yaşam hem de iş yaşamı için kombinlerinizi oluşturabileceğiniz parçalara sahip olduğunuzda emin olun dolabınızdaki kıyafetlerinizi daha fazla seveceksiniz. Dolabınızda sevdiğiniz giysileriniz olması için mutlaka sizin zevkinize hitap eden bir elbise, etek ya da triko modaselvim.com’da bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın