Tesettür Kombin Şıklığı

Tesettürlü hanımlar yeni sezonda kombin yapar iken çok daha farklı ve renkli bir bakış açısı ile davranmalıdırlar. Kış sezonuna hakim renkler ve kesimler ile birlikte tercih edilen renklerin de mutlaka trendlere uygunluğunu denetlemek gerekir.

Bu Kış Tesettür Kombinleri İçin Hangi Renkler Moda?

Bu kış tesettür kombin için tercih edilen renklerin başında yine siyah geliyor. Siyah renkli tunikler ve etekler ile birleştirilen haki şıklığı yine gözleri alıyor. Eski sezonlarda kullanımı sıkça tercih edilen pantolonlu etekleri tozlu raflardan çıkarma vakti geldi de geçiyor. Siyah pantolonlu etek ile birlikte haki renkli bir gömlek yahut da tercihe göre haki renkli bir tunik ile kombinlemenizi yapabilirsiniz.

Tesettür Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tesettürlü hanımların kombinlerini yapar iken dikkat etmeleri gereken en önemli nokta baş örtüsü seçimi olarak bilinir. Aslında hatalı bir bilgi değildir. Ancak günümüzde tesettür şıklığının tamamlayıcısı bir parçası niteliğinde olan aksesuarlarda ön plandadır.

Tesettürlü hanımların halhal kullanımı, saat kullanımı ve en önemlisi de tunik üzerinde kendini gösteren uzun kulye kullanımı konusunda hassas davranmaları gerekmektedir. Halhal kullanımı kulağa farklı gelse bile; paçası dar kesime doğru kayan bir kumaş pantolon ile tamamlayacağınız kombinizin altına zarif bir halhal tercih etmeniz, göz alıcı şıklığınız simgesi olacaktır.

Tesettür Kombinlerinde Şal Tercihi

Tesettür kombin için tercih edilmesi gereken şal modelleri; genel itibari ile kiremit rengi, yeşil tonları, kahve tonları ve pudra içeren renkler ile birleştirilmelidir. Koyu renkli şal tercihi kombininizin renk birleşimini yok edecek ve aslında çok şık görünüyor olsanız dahi bu şıklığınızı gölgede bırakmanıza sebep olabilecektir. Aynı şekilde tercih kombinde şal kullanımını tamamlayıcı olarak görmekte doğru değildir.

Eğer şık ve resmi bir görüntü vermeniz gerekiyor ise mutlaka bu kombininizi şal ile değil de bir eşarp ile tamamlamanız gerektiğini unutmayınız. Şal kullanımı her ne kadar yeni sezonlarda resmi şal kesimleri ve renklerine sahip görünse de aslında spor bir tercihtir. Eşarp ise daha resmi görünmenizi ve kombininizin çok daha ön planda olmasını sağlar. Eşarp ve şalların renk bakımından farklılık göstermesi gerektiğini de unutmayınız.

Bir cevap yazın