Tesettür Kombin Seçenekleri Modaselvim’de

Günümüzde tesettürlü hanımlar birbirinden şık elbise modellerini tercih ediyorlar. Moda dünyası tesettürlü hanımlar için yenilikler getiriyor. Birbirinden farklı renkler ve modeller görücüye çıkıyor. Neredeyse her marka, tesettürlü hanımlar için koleksiyonlar yaratıyor. Bu nedenle hızla gelişen moda dünyasında doğru kombinleri yapmak da kolaylaşıyor. Bunun için tesettürlü hanımların moda dergilerini ve güncel akımları takip etmeleri ayrıca önem taşıyor.

 TESETTÜR KIYAFETLERİN ÖZELLİKLERİ

 Hanımların tercih ettikleri tesettür kıyafetler genellikle günümüz moda trendleriyle benzer özellikler taşıyor. Vücuda tam oturan, doğru renklerin hakim olduğu kıyafetler hem şık hem de rahat bir görünüm sağlıyor. Bu nedenle seçilen kıyafet modelleri tesettür kombin yapılabilecek gibi olmalı. Birbiriyle örtüşen ve uyumlu parçalar tercih edilmeli. Tesettürlü hanımlar en çok tercih edilen kıyafetler yerine kendilerine en çok yakışan modelleri tercih etmeliler. Bu şekilde daha şık bir görünüm kazanacaklardır. Tesettür modası her geçen gün yeni modellerle kendini yeniliyor.

 EN ŞIK TESETTÜR KOMBİN TÜYOLARI

 Hanımların şık ve zarif görünebilmeleri için doğru kombinler yapmaları gerekiyor. Kıyafetlerin ayakkabı ve çanta ile uyumu son derece önemlidir. Bu nedenle günlük yaşamda tercih edilen kıyafetler şıklık özelliği de taşımalıdır. Günlük yaşamda şatafatan uzak, sade parçalar seçilmeli. Bu şekilde oldukça şık bir görünüm yakalanacaktır. Özel günler için abiye seçimi ise oldukça zordur. Kişiye en yakışan parçalar seçilerek doğru bir çanta ile kombin yapılabilir. Ayrıca özel günlerde topuklu ayakkabı giyilmesi tercih edilir. Bu şekilde de oldukça şık ve güzel bir görünüm elde edilir.

 TESETTÜR KOMBİN NEYE GÖRE YAPILMALI

 Tesettür giyimde parçaları kombinlemek oldukça kolaydır. Ama benzersiz bir şıklık için doğru kombin yapmak gerekir. Birbirinden uyumsuz renkler asla bir araya getirilmemelidir. Koyu renkler ve açık tonları bir araya getirilerek doğru kombinler elde edilebilir. Ayrıca kot pantolon ile salaş kazaklar da oldukça şık bir görünüm kazandıracaktır. Spor tarzda yapılan tesettür kombin spor ayakkabı ve spor çanta ile birleştirilebilir. Sade ve resmi kıyafetler ise düz ve taşlı çantalarla kombin yapılabilir. Bu şekilde de oldukça şık ve benzersiz görünüm sağlanır.

Bir cevap yazın