Tesettür Kombin Önerileri

Günümüzde hem çalışma hayatının hem de sosyal hayatın içinde olan tesettürlü kadınlar için her yerde ve günün her saatinde kullanılabilecek kıyafet seçenekleri mevcuttur. Giyim konusundaki çeşitliliğin artmasıyla tesettürlü kadınlar kendini daha iyi ifade etmeye başlamıştır. Her yaştan kadının kendi zevkine ve hayat tarzına uygun kombinler yapabilmesi mümkündür.

Öncelikle spor olan tesettür kombinlerden bahsetmek gerekirse, düz elbiselerin üzerine alınan kot ceketler, bol pantolonların üzerine giyilen kimonolar oldukça modern bir görünüm sağlamaktadır. Dar paça pantolonların üzerine giyilecek olan diz altı tunikler de modern bir görünüm sağlar. Ayrıca tek parça elbiselerle de kombin yapılabilir. Şal ve ayakkabı çanta dışında, kimi zaman elbiselerin üzerine de hırka ya da yelek modelleri kullanılabilir. Bu tamamen kullanılan tesettür elbisenin modeline ve kullanım yerine bağlıdır.

Tesettür Takımlar

İkili ya da üçlü olarak üretilen takımlar, hazır kombinler olduğundan çok fazla tercih edilmektedir. Kombin yapmak için vakit harcanmasına gerek kalmayan takımlar hem genç hem yaşlı kadınların zevkine uygun üretilmektedir. Etek ve üstlerden oluşan kombinlerin yanında pantolon ve üstlerden oluşan kombinler de bulunmaktadır. Genellikle bu tarz takımlar günlük hayatta kullanılmaktadır.

Resmi hayatta kullanılmak üzere üretilmiş döpiyes modelleri de tesettüre uygun olarak üretilmektedir. Etek ceket ya da pantolon ceket olarak üretilen bu döpiyeslerin yelekle de kombinlendiği görülmektedir. İçin giyilecek olan bluz ya da gömlekle tamamlanacak olan bu tarz bir tesettür kombini, mülakatlarda ya da devlet işlerinde kullanılmaya uygundur.

Spor Tesettür Kombinleri

Hayatın bir parçası olan spor ve spor salonları da tesettürlü kadınların yer aldığı bir diğer yerdir. Alt üst eşofman takımları bu tarz kombinlerin en çok tercih edilenleri arasındadır. İlk çıktıkları dönemde her ikisi de aynı renkten üretilen bu takımlar, günümüzde kontrast renklerin birleşimiyle de satışa sunulmaktadır. Penye ya da paşmina şallarla kullanımı önerilen bu tarz spor kıyafetler, şapka şeklinde siperliği bulunan özel üretim şallarla da kullanılabilir. Spor ayakkabılarla tamamlandığında hem kullanım hem görüntü açısından rahatlık sağlayan spor takımlar yaz kış kullanım rahatlığı sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın