Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Tesettür kombinlerinde sonbahar ürünlerinin muhteşem renkleri raflarda yerlerini almaktadır. Sonbaharın capcanlı, dinamik renkleri oldukça dikkat çekmektedir.

 Triko ve Elbise Kombini

 Bu sezon trikoların ve elbiselerin moda olması doğru ve etkili kombin yapmanızda size yardımcı olacaktır. Hardal rengi uzun bir elbise ile kot ceketi kombinlemeniz göz kamaştıracaktır. Bordo renginde İspanyol paça pantolonu siyah uzun bir tunikle kombin yapmanız doğru renk kombini olacaktır.

 İkili Takım Kombini

 Özellikle sonbahar aylarında ikili takım tercihleri oldukça kullanışlı olacaktır. İkili takım yapmak için aynı renk ve aynı kumaştan yapılan iki parçayı bir araya getirmelisiniz. Uzun kollu ve spor görünüme sahip olan tuniklerin bol paça pantolonlarla kombini sezonun trendleri arasındadır. Yaptığınız kombini uzun kolye, saat ve bol bileziklerle tamamlayabilirsiniz. Trençkotlar ve kot ceketleri dış giyimde kullanabilirsiniz.

 Hırka Kombini

 Tesettür giyimin vazgeçilmezi olan hırkaları farklı parçalarla kombin yapabilirsiniz. Uzun hırka tercih ediyorsanız içine sade kıyafetler seçmeniz hırkanızın öne çıkmasını sağlayacaktır.

 Tesettür Kıyafet Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Vücuda oturan, doğru renklerin kombini hem rahat hem de şık bir görünüm oluşturmaktadır. Bu yüzden seçilen kıyafetler tesettür kombin yapılmasına uygun olmalıdır. Tesettürlü kadınların kıyafet alırken dikkat etmeleri gereken nokta, çok satılanları değil kendilerine yakışan kıyafetleri seçmelidir.

 Tesettür Kombin Tüyoları

 Kıyafetleri doğru kombin yapmak şık ve zarif bir görünüm oluşturacaktır. Sadece kıyafette değil çanta ve ayakkabı uyumuna da dikkat etmelisiniz. Günlük hayatta kullandığınız kıyafetler sade parçalardan oluşmalıdır. Düğünler için abiye kıyafet seçimleri oldukça zordur. Alacağınız abiye model size en yakışan olmalı ve doğru bir çanta ile kombinlenmelidir. Topuklu ayakkabı tercih edilmesi şık ve zarif bir görünüm oluşturacaktır.

 Tesettür Kombinleri Neye Göre Yapılmalıdır?

 Tesettür giyimlerde doğru parçalar seçilirse kombin yapmak oldukça kolaylaşır. Birbirine uygun olmayan renkler birlikte kullanılmamalıdır. En iyi tesettür kombin koyu renkli kıyafetler ile açık renkli kıyafetlerin bir arada kullanılmasıyla oluşur. Salaş kazakların altına da kot pantolonların tercih edilmesi hoş bir hava yaratacaktır. Spor görünümden hoşlanan tesettürlü kadınların spor tarzlarda yapacakları kombinleri spor ayakkabılar ve spor çantalar ile tamamlaması şıklığı yakalamalarını sağlayacaktır.

 

 

Bir cevap yazın