Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

 

Bu soru aslına bakılırsa hanımların kendi kişisel zevk ve beğenilerine göre değişik renkleri bir araya getirerek harika modeller eşliğinde tesettür kombin yapmaları anlamına gelmektedir. Fakat burada her ne kadar kişisel görüşler elbette her daim ön planda olması gerekse de bu alanda büyük ve tecrübe sahip olan moda uzmanları da dinlenerek buna göre güzel bir uyum yakalamanın önemi oldukça büyüktür. Bu sayede daha güzel bir görünüm yakalayıp gitmek istediğiniz yere ışık bir biçimde giydiklerinizle harika bir uyum yakalamış olarak katılma şansını elde edebilirsiniz. Ve bunu da hem kendi zevkleriniz hem de moda uzmanları ile bir araya getirip bütün değiştirdiğiniz vakit bambaşka bir güzellik yakalayabilirsiniz.

 

Farklı giyim ne ile kombin yapmak

 

Bu durum aslında yeni sezon kapsamında ve piyasa üzerinde bulunan oldukça zengin bir seçenek altındaki giyimler düşünüldüğü zaman çok fazla bir tesettür kombin seçeneğine imkan vermektedir. Örneğin hoş bir keten ya da kumaş pantolon ile birlikte üst kısma gelebilecek olan yeni sezon kapsamındaki tunik modelleri sayesinde harika bir görünüm yakalamak mümkündür. Bunun üzerine de ayrıca güzel ve zarif bir görüntüsü olan kap çeşidi de giyildiği anda sonbahar ve kış ayları için harika bir kombin yaratma imkanı elde edilebilir. Diğer yandan uzun bir etek çeşidi ile birlikte üst kısma giyilebilecek olan açık renkli bir yine tunik ya da bluz çeşidiyle mükemmel bir kombin yaratılabilir.

 

Farklı giyimler ile güzel bir kombin

 

Pek tabi birbirinden değişik tesettür kombin seçeneklerini gerçekleştirirken burada önemli olan kısım gidecek olan yerdir. Örneğin özel bir davete katılmak istediği zaman ya da yaz aylarında gidecek olan bir düğün ve nişan organizasyonu adına bir bütün halinde abiye ya da şık bir elbise giyilirken üzerine alınacak olan güzel bir şey şal ile mükemmel bir kombin yaratma imkanı elde edilebilir. Bunları ayrıca iç giyim ve dış giyim ile bir araya getirerek harika bir görsel fırsatı da yakalayabilirsiniz. Tüm bu zengin kombin seçeneklerini gerçekleştirmek için ise Modaselvim bünyesindeki birbirinden kaliteli ve yeni sezon modeller altında giyim seçeneklerini çok uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın