Tesettür Kombin Modellerinde Yeni Ürünler

 

Tesettür modasının gelişmesi özellikle bayanların kombin seçimini de doğrudan etkiliyor. İkili, üçlü kombin seçenekleri bayanların her an şık ve güzel görünmesini sağlıyor. Uyumluluğun yanı sıra, konforu ve zarafeti aynı anda yansıtabilmek artık daha eğlenceli.

 

 KOMBİN SEÇENEKLERİN SEÇİMİ

 

Etek ile sunulan ikili tesettür kombin modelleri göz alıcı detaylarla tamamlanmıştır. Özellikle de tül ve inci detaylı etek oldukça zarif bir görüntü veriyor. Özel davetlerin vazgeçilmezi olan elbiseler ve etekler artık kombin şeklinde sunuluyor. Farklı renkler ve kesimler ise ürünün daha da göz alıcı yapmaktadır. Bluzu güpürlü olan ikili kombin davetlerde ve düğünlerde tercih edilebilir. Bir diğer seçenek ise haki renklerinde, omuz kısmı deri olan tesettür kombin seçeneğidir.

 

Konsepte uygun tercih edilen takımlar, hızlı ve doğru bir şekilde şık olmayı sağlıyor. Üstelik bu takımların parçalarını ayrı ayrı kullanmak da mümkün. Öte yandan pantolon, bluz, yelek gibi parçalardan oluşan modern ve kullanışlı kombinler de var. Genelde her kombin seçeneğinde farklı ayrıntılar kullanılıyor. Böylelikle hem özel davetlerde hem de gündelik hayatta bu parçalar kullanılabilir. Klasik ve modern kesimli olan takımlar her zevke uygundur. Boncuk, deri, kolye gibi detaylar parçalara hareketlilik katıyor.

 

 FARKLI RENKLERİN UYUMU

 

Yeni tesettür ürünlerinde sınırsız renk seçenekleri bayanlara sunulmaktadır. Kaliteli ve uygun fiyata olan bu parçaların farklı seçenekleri ile birlikte sunulması önemli bir avantajdır. Bazı kombin modelleri tek renkten ibarettir. Koyu renklerden lacivert, siyah, bordo ön plana çıkarken, açık mavi, beyaz, krem gibi soft renklerde tercih ediliyor. Lazer kesimli ikili tesettür kombin seçeneklerin birden fazla rengi bulunmaktadır. Bazı kombinler ise ikili renkler dikkat çekiyor. Beyaz- tarçın, lale desenli, gül kurusu siyah gibi ikili renkler oldukça şık ve kullanışlıdır.

 

Gündelik hayatta desenli ve daha sade renkler kullanılabilir. Özel davetlerde ise biraz daha koyu tonlar tercih ediliyor. Bordo, krem, gülkurusu birçok koyu renkle uyum sağlıyor.

Yeni sezon için hazırlanan tesettürlü kombin seçenekleri kullanışlı ve şıktır. Fiyat yönü ile ciddi indirimler yapılmaktadır. Kaliteli, modern ve şık olan her parça farklı şekillerde kombin edilebilir.

 

Bir cevap yazın