Tesettür Kombin Modelleri

tesettür kombinModa Selvim’de yer alan tesettür kombin modelleri tasarımları arasından sizler için seçtiğimiz Puantiyeli Kombin modelini inceleyeceğiz.

Öncelikle sitemizde yer alan tesettür kombinlere genel olarak bakacak olursak, baştan aşağı renk ve uyum içerisinde tasarlanmıştır. Kombin denince başörtüsü, elbise ve ayakkabıdan oluşan birbiri ile uyumlu bütün şekilde kabul edebiliriz. Tabi kombinlerde çanta ve aksesuarları unutmamak ve hatta takıları da katmak gerekir.

Sizler için seçtiğimiz puantiyeli Kombin, yukarıda anlattığımız kombin özelliklerinin tümünü taşıyor. Hakim renk olarak bordo ve beyaz tasarlanan kombin genel hatları ile puantiye desenleri işlenmiştir. Bordo bir başörtüsü ile başlarsak aşağıya doğru bu iki rengin puantiye ile mükemmel uyumu göze çarpıyor. Gömlek yakası, tüm kombin ile hem uyum hem de çok şık bir görüntü vermiş. Etekte bulunan puantiye deseni gömlek yakasında sade ve gösterişli abartıya kaçılmadan kullanılmıştır. Aynı detay gömleğin kol bilek kısımlarında tasarlanarak çok güzel bir bütünlük sağlamış.

Kombinde etek dar kesim ile başlıyor ve aşağıya inildikçe  geniş ve serbest bir rahatlık tesettür kombin elbisesağlıyor. Sadece ön kısımda belden ayaklara kadar puantiye deseni, kombinin genel hatlarını tamamlamış durumda. Etekte çok güzel bir ayrıntı ise kemer kısmında sarı renk zincir kullanılmış olmasıdır. Kombinin sadeliğini bozmadan şıklık, renk ve hareket katmıştır. Kombine uygun olarak krem rengi ayakkabı kullanılmış olsa da siz dilerseniz beyaz veya siyah ayakkabı giyerek tamamlayabilirsiniz.

Ürün fotoğrafında kullanılan çanta bordo renge yakın kırmızıdır. Tabi fotoğraf çekimlerinde renk tonlarında farklılık yaratabiliyor. Siz dilerseniz ayakkabı renginize uygun çanta kullanabilirsiniz. Kombin önerilerimizde her kişinin hayal gücü farklılık göstereceği için kendi zevkinize göre farklılıklar yaratabilirsiniz.

Kombinde kullanılan kumaş türlerine bakacak olursak; Etek tod kumaştan tasarlanmıştır. Gömlek ise krep kumaştan yapılmıştır. Ürün yaz mevsimine uygun olduğu için astar kullanılmamıştır. Fotoğraflarda yer alan bayan 1.74 boyunda olup, kıyafet dar kesim sayılmaktadır. Etek boyu 112cm’dir. Bu nedenle siparişlerinizi bedeninizin bir beden üstünde vermeniz uygun olacaktır.

Puantiyeli kombin modelinde 5 farklı renk bulunmaktadır. Bunlar; kına yeşili, fıstık yeşili,  lacivert, bordo, siyah.

Bir cevap yazın