Tesettür Kombin Havası Sokağa Nasıl Yansıtılır?

Tesettür kombin yaparken doğru bir şekilde yapılması ve sokağa uygun bir görünüm sağlaması gerekmektedir. Özellikle günümüz modasında sokak modası terimi yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Sokak modası için farklı kombinler yapabilirsiniz. Günümüzde en çok kullanılan parçalardan biri olan alt detayı volanlı gelen kalem etekler ile kazaklar sokak modası için tercih edilen kombinlerdendir.

 

Siyah volan detaylı kalem eteğinizin üzerine vizon rengi kalın kazak giyebilirsiniz. Kazağınızın ön kısmını eteğinizin içerisinde koyarak kombine hareket kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda bu tarz kombinlerde siyah ya da taba rengi postal ayakkabılar da havalı bir görünüm sağlamaktadır. Tesettür parçaların birbiri ile kombinlenmesi için renk detaylarına önem verilmelidir. Özellikle kombinlerin sokağa uyarlanması için genel olarak kot Jean pantolon ve taba rengi ceket, ayakkabı ve çantalar tam anlamıyla doğru tesettür kombin yapmanızı sağlayacaktır.

 

Tesettür Yeni Sezon Sokak Kombin Önerileri Nelerdir?

 

           Tesettür giyimin sokağa uyarlanması diğer parçalar ve modeller açısından hem şık hem de gösterişli olmaktadır. Özellikle uzun elbiselerin üzerlerine giyilen kazaklar sokak modasının kalbi kombinler arasına girmektedir. Bu tarz kombinlerde genel ağırlık aksesuarlara verilmelidir. Örneğin siyah düz elbisenizin üzerine bordo renk salaş bir kazak giyerek kombinizin temelini oluşturun. Ardından boynunuza siyah şal bağlayarak bir hareket kazandırın. Bunun ile birlikte siyah uzun bağcılık botlar ile sokak modasına uygun bir kombin yapmış olacaksınız. Takı seçimini ise çeşitli büyük yüzük ya da deri kopçalı saatler tercih edebilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde Moda Olan Parçalar Nelerdir?

 

Bu senenin modasını yansıtan parçalar arasında daha salaş modeller yer almaktadır. Rahatlığın ön plana çıktığı bu sezonda oldukça fazla bol paça pantolon ve tulum görebilirsiniz. Bu parçalarda özellikle desenli kumaşların tercih edilmesi bahar havasını açığa çıkarmaktadır. Bahar aylarının gelmesi ile birlikte modern tarz kıyafetlere yansıtılmaktadır. Bu sezonun moda parçalarından biri ise Jean ceketlerdir. Özellikle cep, yaka ve sırt detaylarında desenler bulunması farklı bir çizgi yaşatmaktadır. Hem spor hem de havalı bir görünümü bu modeller ile sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda moda parçaları renklerine göre de seçebilirsiniz. Sezon renklerini takip ederek doğru seçimler yapmanızı sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın