Tesettür Kombin Hataları Nelerdir?

tesettür kombinTesettür tunik kullanımın sık olmasının yanı sıra pek çok kadın tunik kombininde hatalar yapmaktadır. Kombin hataları bünyesinde ve tunik giyiminde en sık yapılan yanlışlıklar kıyafet uyum hatası olmaktadır. Kadınlar tesettür tunik ürünlerinin ve kombinlerin rahat olması için etek ile kombin yapmaktadır. Fakat iki ürünün de salaş ürü n özelliği sunması kombin hatasına neden olmaktadır.

 

Tesettür giyim alanında tunik ürünler yaz dönemlerinde kullanılan kombinler arasında büyük bir etkiye sahiptir. Farklı modellerin üretimi ile kullanım alanları çeşitlenmektedir. Tuniklerin yanlış alanlarda yanlış modeller ile kullanımı da bir kombin hatası olarak belirtilmektedir.

 

 Tesettür Elbise Nasıl Kullanılmalıdır?

 

Tesettür elbise kolay kullanımı ile birlikte yaz ve kış dönemlerinde modada ve kadınların tercihlerinde yer almaktadır. Fakat elbise giyimi içerisinde yapılan hatalar sonrasında şık elbiseler kötü bir görünüm oluşturmaktadır. Elbiselerin günlük özellik sunmasına rağmen pek çok kadın özel alanlarda, iş toplantılarında da kullanım sağlamaktadır. Kullanım alanının seçimi içerisinde tesettür elbise kombinine de dikkat etmek gerekmektedir.

 

Tesettür elbise kombin hataları diğer tesettür ürünlere göre daha az olmaktadır. Tek parça olarak kullanımı bünyesinde kombin hataları sadece kullanım alanları ve aksesuar olarak yapılmaktadır. Fakat dış giyim tesettür kombininde kullanıldığında ise büyük hatalar meydana gelebilmektedir. Tesettür dış giyim ürünlerinin boylarının elbiseyi geçmesi ve giyim içerisinde elbisenin dış giyimin altından belli olmaması önemli olmaktadır.

 

 Tesettür Ürünlerde Uyum Hatası

 

Tüm tesettür kombin ürünleri içerisinde farklı kullanım ve kombin durumları meydana gelmektedir. Kadınların belirledikleri kombin içerisinde ise uyumlara dikkat etmesi kombin hatasını önlemektedir. Kombinlerin modaya uygun renkler ile kombinlenmesi uyum açısından dikkat edilecek durumların başında gelmektedir. 2019 yaz döneminde canlı ve zıt renkler modada kullanılmaktadır.

 

Tesettür kombin ürünlerinin birbirlerine kesim, biçim ve desen olarak uyum sağlaması gerekmektedir. Tesettür tunik ürünleri ve etek modelleri kombinlenmesi en zor iki tesettür modeli olmaktadır. Ayrıca dış giyim ürünleri de klasik ya da spor ayrımı yapılarak kombinde kullanılmalıdır. Yaz ve kış mevsimine özel üretim olan kumaşlar ile yapılan doğru seçimler şık kombinden daha çok rahat bir kullanım sağlamaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın