Tesettür Kombin

Geçmişten günümüze tasarlanan kıyafetlerden bir bütün oluşturmak kimi insan için sıradan kimi insan için tutkudur. Bu tutku yaratıcı insanların elinden bir moda olarak çıkmıştır ve çoğu insana kendilerini daha iyi hissetmeleri ve yardımcı olmak adı altında kombin olarak devam etmektedir

Kombin

İyi ve doğru giyinmek insanı psikolojik olarak olumlu etkiler ve özgüvenini arttırır. Kimi insan sabah dolap başında kara kara düşünür, kimi insan günler öncesinden kafasında kombinini tasarlar. Giyim bir zevk meselesi olduğundan her yaşa her vücut tipine hitap edecek kıyafet oldukça fazladır ve tesettürlü bayanların eşarba göre kıyafet seçme durumları daha fazla olduğundan tesettür kombin çeşitleri de oldukça fazladır.

Kombin Kıyafetleri

Şık ve sade kombinler çoğu kadın için vazgeçilmezdir. Elbisesinden ayakkabısına takısından tişörtüne tuniğinden pantolonuna kadar her renkte desende ve bedende ürün vardır. Bu kafa karışıklığından kurtulmanın en iyi yolu kişinin kendisine uygun kombin yapmasıdır ve tesettür kombin çeşitliliği de gün geçtikçe artmaktadır.

Başörtüsü

Kombinin olmazsa olmaz demir başı olan başörtüsü, birçok kumaş desen renk çeşitliliği vardır. Çoğu kadın başörtüsüne göre kombin yaptığından kaliteli olanlar her zaman bir adım önde olmuştur.

Elbise/Abiye

Yaz ayların ve özel günlerin vazgeçilmez parçasıdır. Kişinin vücut tipi ve rengine göre doğru kombinlendiğin de ortamın en şık kadınlarından biris olmamak için hiçbir sebep yoktur.

Ferace

Her ne kadar rahat ve tek parçadan oluşsa da birçok çeşidi olduğundan şıklık konusunda vazgeçilmez bir parçadır. Ayak bileklerine kadar uzanan bir kıyafettir ve kişinin bir doğru ayakkabıyla kombinlemesiyle rahatlık ve şıklık bir arada olur. Sade çeşitlerinin yanı sıra taş ve dantel işlemeli ya da cepli spor kombini olarak da giyilmektedir.

Etek

Ayakkabıdan sonra 2. tutku olarak bilinen etek, her yaştan her bedene renk kumaş desen olarak fazla çeşitli ürünleri vardır. Kadifeden dantelliye kalem modelinden kemerliye, pileliden düğmeliye birçok çeşit üretilmiştir. Tesettürlü bayanlarımızın her zaman giymeyi tercih ettiğinden desen ve renk uyumluluğu olduğu taktirde ortaya harika kombinler çıkmaktadır.

İyi ve şık giyinmek artık moda haline geldiğinden yardım alınabilecek çok sayıda mağazalarda sitelerde kombin çeşitleri vardır.

 

 

 

Bir cevap yazın