Tesettür Kıyafetleri Alır İken Nelere Dikkat Edilmelidir?

tesettür giyim

Tesettür kıyafetleri alır iken birçok detaya dikkat edilmelidir. Kıyafetler büyük parçalardan oluştuğu için kombin yapılması zor olacaktır. Bu neden ile kıyafetler bilinçli ve dikkatli şekilde alınmalıdır. Alınan kıyafetleri kombin yaparak almak çok daha doğru olacaktır. Kıyafetlerin kullanım alanları da göz önünde bulundurulmalıdır. Kıyafetler ile kombin yapılmış eşarplar var ise eşarplarında alınması gerekmektedir. Daha sonra uygun renkte eşarp bulmak için ekstra bir zahmete gerek kalmayacaktır böylelikle. Alışverişler yapılır iken, mutlaka vücut yapısına uygun olan modellerin alınması gerekir. Bu sayede her an şık olmak mümkün olacaktır.

 

 Tesettür Kıyafetleri İle Nasıl Kombin Yapılır?

 

           Tesettür giyim kurallarına uygun olacak kombin hazırlıklarının doğru şekilde yapılması gerekir. Kombin yapar iken, bilinçli olmak gerekir. Tesettür kıyafetleri için dolaplarda hazır kombinler olmalıdır. Bu sayede çok daha hızlı hazırlanmak mümkün olacaktır. Kombinler yapılır iken, renk uyumları, kumaş uyumları ve model uyumları olmalıdır. Giyilen kıyafetlerin kumaş yapıları aynı ya da benzer olmalıdır. Çok karmaşık renklerin bir arada kullanılması yanlış olacaktır. Renk geçişleri sert olmamalıdır. Canlı renkler üst giyimde kullanılmalıdır. Alt giyim için mümkün olduğunda soğuk renkler tercih edilmelidir. Bu şekilde hazırlanan kombinler doğru olacaktır.

 

 Tesettür Kıyafetleri Neden Pahalıdır?

           Tesettür giyim ürünlerinde olan etiketler. Bayanların en büyük engelleridir. Genel olarak bakıldığında tesettür giyim ürünlerinin fiyatları pahalı sayılmaz. Fiyatlar normal kabul edilmelidir. Tesettür kıyafetleri büyük parçalardır. Bu da daha fazla kumaş kullanıldığı anlamına gelir. Fazla kumaş, fazla işçilik anlamına gelmektedir. Kısacası maliyeti yüksek olan ürünlerdir ve etiketlere de bu durum yansıtılır. Fakat marka olan mağaza satışlarında fiyatlar normal sayılandan çok daha yüksektir. Bu neden ile alışverişler için online yollar tercih edilmelidir. Bu sayede her açıdan kar elde etmek mümkün olacaktır.

 

Sanal satış yapan firmalar düzenli olarak kampanya ve indirim yaparlar. Bu indirimlerden yararlanmakta bayanlar için fazlası ile ilgi çekicidir. Bu firmalarda aranan her ürünü bulmak mümkündür. Tesettür giyim de sıklık ile yaşanan beden sorunları da çözüme kavuşmuş olacaktır. Müşteri portreyi geniş olduğu için beden aralıkları da fazla olmaktadır.

 

Bir cevap yazın