Tesettür Kıyafetlerde Rahat Üst Giyim Parçaları

tesettür pardesüPardesüler genelde ayak bileklerine kadar uzanan dış giyim ürünleri arasındadır. Tesettür giyimde sıkça kullanılan tesettür pardesü modellerinin pek çok değişik rengi ve modeli bulunmaktadır. Daha çok dış giyim ürünü olarak kullanılan bu kıyafetler, kendi giyim stilini ve kendi tarzına uygun giyinmek isteyenlerin tercihidir. Tesettür pardesü modelleri içinde genelde siyah ve gri renklerinin yanında, yeni sezon renkli olan ürünler de tercih edilmektedir. Özgün tasarımlara sahip değişik modeller tesettürlü bayanların oldukça şık görünmelerine yardımcı olmaktadır.

 

 Pardesu Modelleri

 

Modeller arasında belden kemerli veya kuşaklı olanları mevcuttur. Daha estetik ve zarif bir görüntü adına ince belli kadınlar tesettür pardesü seçerken daha çok kemerli veya kuşaklı olanları tercih ederler. Genç bayanlar belinde taşlı kemerleri olan pardesü modelleri ile çok şık olabilirler. Eğer fazla kilonuz varsa ve bu kiloları saklamak isteyenler düz kesim pardesü giymeyi tercih ederler. Bir başka model ise fermuarlı ve düğmeli olan modellerdir. Fermuarlı ve düğmeli olan modeller rahat giyinme açısından çok kullanışlıdır; rahat ve pratiktir. Bir başka model ise reglan kollu bayan tesettür pardesü modelleridir. Bunların dışında keçe desteği olan modeller, eteği ve kolu işlemeli modeller, desenli fermuarlı modeller, çift renkli modeller, büyük beden modeller bulunmaktadır.

 

 Kışlık, Yazlık, Mevsimlik Pardesü Modelleri

 

Pardesü çeşitleri içinde yazlık, kışlık, mevsimlik pardüsü modelleri bulunmaktadır. Yazlık olanlar daha ince ve canlı renk kumaşlardan üretilirken; kışlık olanlar kalın kumaşlardan ve daha koyu renklerde üretilmektedir. Mevsimlik pardesüler sıcak yaz günleri ve soğuk kış günleri dışında her ay kullanılacak kumaşlardan üretilmiştir. Renk olarak siyah, gri, lacivert, toprak tonu renkli pardesülerden daha çok sade ve özgün tasarımı olanlar tercih edilir. Yazlık olanların kumaşı özel olup incedir ve terleme yapmamaktadır.

 

 Kıyafetlere Daha Hızlı Çözüm Bulmak İsteyenler İçin Kolay Bir Yoldur

 

Takım elbiseler, tunikler ve uzun elbiselerin üzerinde rahatlıkla kullanılır. Kap modellerine nazaran daha uzun kesime sahiptir. Yine kale etekle birleştirilen kıyafetler de dışarı çıkarken kullanılabilmektedir. Birçok online satış sitesinde beden ölçülerine uygun modelleri bulunmaktadır. Düğmeli modelleri diz boyu kapanabildiği gibi, fermuarlı modelleri boğaz çizgisine kadar çekilebilmektedir.

 

 

Bir cevap yazın