Tesettür Kıyafetlerde Desen, Renk Ve Bedenin Önemi

tesettür

tesettür

Her sezon olduğu bu sezonda da tesettür giyimde kot pantolon yerini korumaktadır. Stil sahibi kişilerin tercihi olmayı başaran kotlar tesettür giyimler için konforla birlikte eşsiz şıklığı da beraberinde getirmektedir. Kotlar her renk tunikle ve gömlekle uyum sağlamaktadır. İster beyaz ister siyah olsun tüm tonlarla uymaktadır. Ayakkabı olarak da topuklu ayakkabı ile şıklığı, sneakerlar ile de rahatlığı ortaya çıkarmaktadır.

 

 Dış Giyimin Eşsiz Parçası Feracelerdir

 

Ferace dış giyimin en önemli kilit parçasıdır. Birbirinden değişik desen ve renklerde sunulan feraceler tesettür kıyafetlerin anahtar parçaları arasında ilk sırada yer almaktadır. Yapılan her kombinin üzerine giyilebilmekte olup, her kombinle uyum oluşturabilmektedir. Siyah ve gri gibi koyu tonlar ile beyaz ve krem gibi açık tonları da mevcuttur. Yaptığınız seçim hangi ton olursa olsun feraceler her renkle ve her desenle bir arada uyum yakalayabilir. Acil durumlarda hızlı giyinmeyi kolaylaştırır. Aniden gelen bir ziyaretçi ve misafir halinde hemen günlük kıyafet üzerine alınabilecek kolaylığa sahiptir. Mevsimsel değişiklikler de kazak ve hırka gibi koruyucu özelliği bulunmaktadır.

 

 Desenli Tasarımlar Yazın Vazgeçilmezidir

 

Yaz mevsiminin gelişi ile birlikte canlı renkler ve desenler ortaya çıkmaktadır. Desenli ve renkli tesettür tasarımlar kişiyi daha enerjik ve daha canlı göstermektedir. Örneğin her tonu üzerinde bulunduran çiçekli ya da çizgili parçalar kişileri olduğundan daha canlı göstermektedir. Desenli ve çizgili kıyafetlerde beden ölçülerine dikkat edilmeli ve dik veya yatay eksenler boya uygun olarak tercih edilmelidir. Alt ve üst kıyafet birlikte desenli olmamalıdır, en azından biri desene veya çizgiye uygun sade tek renkten seçilmelidir. Bu küçük detaylar güzel bir kombin için ipuçlarını oluşturur.

 

 Eteklerin ve Elbiselerin Tesettür Giyimde Önemi Büyüktür

 

Tesettürlü kadınların bir diğer kilit parçası da uzun eteklerdir. Açık renk uzun etekler sıcak yaz günlerinde baş ağrıtmamaktadır. Spor ayakkabılarla kişiye sportif bir görüntü sağlamaktadır. Birtakım elbiseler vardır ki her çeşit ayakkabı ve aksesuar ile uyum sağlarlar. Kimi elbiseler babetlerle ve ipek eşarplarla çok şık dururlar. Etekler ve tunikler de bu kıyafetlerin başına gelmektedir.

 

Bir cevap yazın