Tesettür Kıyafetlerde Beden Ve Görünümü İyi Kontrol Edin

tesettürUzun etekler tesettür giyim sağlamak için mükemmeldir. Konik etekler zıt etkiye sahiptir; alt bedeninizi vurgulamaya çalışırken özellikleri kullanabilirsiniz. Genel olarak, salaş giysiler vücudu gizler, daha sıkı detaylar ise vurgulayacaktır. Bu yüzden etek veya gömlek kullanırken vücut ölçülerine uygun bedenlerde takım yapılmalıdır.

 

 Giysilerin Bedeninize Uygun Olduğundan Emin Olun

 

Doğru uyum, iyi kıyafet seçmenin en önemli parçasıdır. Genel olarak, iyi uyuşan ama rahatsız edici bir giysi vücut şeklinizi düzleştirecektir. Bu seçiminiz tarzınızın bir parçası olan tesettür kıyafetin özelliğini ortadan kaldırabilir. Uygun olan kıyafetler rahat olmalı ve hareketlerinizi engellememelidir.

 

 Diyet Yapanlar İyi Plan Yapmalıdır

 

Kilo kaybetmeyi planlıyorsanız, birkaç ay içinde uyum sağlayacağını düşündüğünüz kıyafetler almayın. Bunun yerine, kilonuz oturana kadar bekleyin ve alışveriş yapmaktan uzak durun. Diyet kimi zaman aylarca bir programın parçası olabilir. Bu dönemde gereksiz alışveriş yaparak dolabınızı doldurmayın. Asla giyemeyeceğiniz kıyafetlere para harcamak istemezsiniz. Bir ceket veya blazer tam olarak bedeninize uymazsa bir daha giymezsiniz. Bir beden büyütmeyi denemek yerine tamamen farklı bir tane seçmenizde yarar var.

 

 Giysilerin Arkadan Nasıl Göründüğünü Kontrol Edin

 

Bu adım, birçok kişinin aradığı tesettür kıyafeti bulması için çok önemlidir. Bir elbise, önünden mükemmel bir uyum gibi görünebilir, ancak arkadan korkunç olabilir. Giyim odalarında her iki yönden de bakabileceğiniz aynalar olabilir. Eğer yoksa, ön kameralı bir telefonunuz ile her bir giysinin arkasının size nasıl geldiğini kontrol edebilirsiniz.

 

Yeni giysilerinizin cepheden nasıl göründüğünü kontrol ettikten sonra, aynadaki aynaya bakarak kontrol edin. Telefonunuzu ön taraftaki kamera moduna getirin ve önünüzde tutun, omzunuzdan daha yükseğe ve hafifçe aşağı doğru eğin. Sırtınızın yansımasını telefonunuzun ekranında görebilmeniz gerekir. Bu püf noktası birçok alışverişte işe yarayacaktır.

 

 Alışveriş İçin Acele Etmeyin

 

Eğer doğru kıyafeti bulamadıysanız belki de o gün gününüzde değilsiniz. Alışveriş için gerekli enerjiniz bulunmayabilir. Unutmayın ki elbiseler bitmez. Ancak, hızlı, ucuz kıyafet bulmak için çok gezmek gerekebilir. Yine de şansınızı zorlamayın, çünkü gereksiz bir alışveriş yapma ihtimaliniz büyük olacaktır. Bunun yerine bir de online alışveriş sitelerini gezmeyi deneyin. Hem oturduğunuz yerden sakin bir mağaza gezintisi fırsatı yakalarsınız, hem de aradığınız modellere daha yakından bakabilme imkanına kavuşursunuz.

 

Bir cevap yazın