Tesettür Kaplarda Rengin Önemi Nedir

 

Tüm farklı giysilerde olduğu gibi tesettür kap modellerinde de rengin önemi en az çeşit kadar oldukça büyüktür. Bu konuda özellikle de farklı ten renklerine sahip olanların buna göre bir seçim yapmaları görsel anlamda daha hoş bir uyum yakalamaları da olanak tanıyabilmektedir. Örneğin esmer olan ve koyu bir tene sahip hanımlar adına çok açık renkli mesela pembe ya da turuncu ile birlikte sarı gibi bu tür renkler çok fazla sırıttığından dolayı kötü bir izlenim yaratabilir. O yüzden koyu bir ten rengine sahip olan hanımların mutlaka biraz daha koyu renkli seçenekleri tercih etmeleri güzel bir görünüm yakalamalarına fırsat verebilir. Mesela siyah başta olmak üzere kahverengi ile birlikte koyu gri ya da bordo renkleri tercih edilebilir.

 

Kap modellerinde rengin önemi

 

Koyu bir ten rengine sahip hanımların buna göre biraz daha koyu renkli tesettür kap modellerini seçmeleri güzel bir izlenim verirken açık ten rengine sahip hanımlar da aynı şekilde biraz daha açık renkli modelleri satın almaları ve giymeleri oldukça önemlidir. Zaten yeni yılın içerisinde piyasa üzerinde şu an için birçok değişik renk kombinasyonu ile üretimleri gerçekleştirilmiş birbirinden güzel kap seçenekleri bulunmaktadır. Bunlar arasından tüm hanımlar kendi ten rengine göre bir seçim yaparak satın alma şansını elde edebilir. Ten renginin yanı sıra aynı zamanda farklı giysilerle güzel bir kombin yapılırken mutlaka satın alınacak olan kap modeline göre bir giyim tercih edilmesi hanımları güzel bir görsel estetik elde etmelerine büyük bir olanak tanır. Örneğin açık renkli bir pantolon ile birlikte biraz daha koyu renkli bir kap modeli seçmek mükemmel bir uyum yakalayabilir.

 

Birbirinden değişik kap modelleri ile renk uyumu

 

Güzel bir kap modelini tarzı ile birlikte renginin de önemi tüm bu nedenlerden dolayı oldukça büyüktür. O yüzden birbirinden farklı kombinler yapılırken ya da tüm alanları ten rengine göre uyumlu bir şekilde güzel bir tesettür kap modelini satın almaları önerilir. Bu bağlamda Modaselvim bünyesinde tüm hanımlar arzu ettikleri birbirinden değişik renkler altındaki kap seçenekleri arasından güzel bir seçim yapabilirler.

 

Bir cevap yazın