Tesettür Kaplarda Öne Çıkan Modeller

 

Tesettür giyimde adı sıklıkla duyulan kaplar her mevsime uygundur. Yaz aylarında bile giyilebilen tesettür kap modelleri bahar hatta kış aylarında da giyilebilmektedir. Bu noktada ürünün kumaşı ve kalınlığı büyük önem taşımaktadır. Kaşe kumaştan yapılanları kış aylarında bile giyilebilirken şifon ya da krep kumaşta yapılan tesettür kap modelleri daha çok bahar ve yaz ayları için uygundur. Bu denli çeşitli olan ve farklı modellerle giyilen kombine hareket katmayı hedefleyen tesettür kap modelleri için modaselvim.com’a bir göz atılması yeterli olacaktır. Sitede satışa sunulan ve tasarımları ile en beğenilen ve öne çıkan modeller aşağıdaki gibidir.

 

Lazer kesim peplum kaplar

 

Lazer kesim peplum tesettür kap modellerinin en önemli özelliği yazlık olmalarıdır. Krep kumaştan üretilen bu tarz tesettür kap modellerinin arkası uzun önü ise biraz daha kısadır. Tasarımda en dikkat çeken detay alt kısımda yer alan lazer kesim detaylardır. Lazer kesim sayesinde alt kısmı dantelden yapılmış gibi görünen kap modelinin yaka kısmı ise hakim yaka kategorisine girmektedir. Ürün özel günler içinde uygundur. Aynı renk bir eşarp ile bir arada kullanılması kombinin tamamlanmasını sağlayacaktır.

 

 İşlemeli peplum kaplar

 

İşlemeli olan ürünlerin popülerliği tesettür giyim ürünlerine de yansımış durumdadır. Buna en iyi örnek işlemeli peplum kaplardır. Bu tesettür kap modelinin önünde ve kol manşetlerinde bulunan işlemeler ürüne hareket katmaktadır. Modelin önü fermuarlıdır ve cepleri ile çok daha kullanışlı olmaktadır. Lazer kesim peplum kap modellerinde olduğu gibi arkası biraz daha uzun olan ürünün arkası kısmı ayak bileklerine kadar uzanmaktadır. Bu yönü ile ideal bir tesettür kombini yapılmasını sağlayan kap modeli öne çıkan modellerdendir.

 

 Kemer detaylı süet kaplar

 

Sonbahar mevsimi için ideal olan süet tesettür kap modeli belden kemerli oluşu ile vücudu çok daha orantılı ve beli biraz daha ince göstermektedir. Ürün ceplidir ve bu yönü ile çok daha kullanışlı olmaktadır. Kemersiz de kullanılabilen bu model süet oluşu sebebi ile çok daha şık durmaktadır. Kap ile aynı olan kemeri tasarımı çok daha tarz gösterdiğinden kullanılması tavsiye edilmektedir.

 

Bir cevap yazın