Tesettür Kap Seçimlerinde 2018 Trendleri

 

Tesettür kap modelleri 2018 yılının moda yeniliklerini kuşanarak Moda Selvim ile kadınlarla buluşuyor. Sezonun en trend tesettür kaplarına sahip olacağınız Moda Selvim’de, kendinize en uygun kap modellerini bulabilir, dilediğiniz gibi alışveriş yaparak tesettür şıklığınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz!

 

Tesettür kap modellerinde 2018 yılının yenilikleri ve moda unsurları ise şöyledir:

 

– Gösterişli fermuarlar:

 

           Tesettür kap modellerinde 2018 yılının ilk ve en ön plana çıkan detayları arasında gösterişli fermuarlar bulunmakta. Kap modeli ile uyumlu, ön plana çıkan fermuarlar tesettür şıklığını yansıtmanıza bu sezon size yardımcı olacak. Büyük ve çarpıcı fermuar detayları sayesinde 2018 yılının gösterişli dünyasına kolaylıkla adım atabilirsiniz.

 

– Kuşaklar:

 

           Tesettür kap modellerinde yoğun bir şekilde kullanılan kuşaklar, bu sezon dünya modasının etkileri ile biraz daha farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kap modellerinin kumaşından ve dokusundan farklı görünümlere sahip gösterişli kuşaklar bu sezon oldukça popüler. Özellikle kaplarda kullanılan deri görünümlü kuşaklar sokak şıklığını yansıtmanız da en büyük yardımcınız olacaktır.

 

Deri görünümlü kuşaklara sahip kap modelleri ile detaylarda ve ayakkabı çanta gibi diğer unsurlarda kullanacağınız deri görünümü sayesinde baştan aşağı bir şıklık oluşturacak, parçalar arasındaki uyumu zorlanmadan yansıtabileceksiniz. Deri görünümlü kuşakların yanı sıra kaplar ile aynı kumaş ve renklerdeki kuşaklar da tercih edilebilir. Ancak bu kuşakların detayları ön plana çıkmalı, sahip olduğu özellikleri ile dikkat çekici bir görüntüye sahip olmalıdır. Düz ve hiç bir detaya sahip olmayan kuşaklar bu sezon ne yazık ki dünya moda çevreleri tarafından pek fazla tercih edilmiyor.

 

– Renkler:

 

2018 yılının trend renklerine baktığımız zaman kap modellerinde bordo, gri, taba, yeşil ve lacivert renklerinin yoğun bir kullanımı göz çarpmakta. Özellikle yeşil ve bordo renginin sezonun en popüler renkleri olduğu düşünüldüğünde, kap modellerinde bu renkler arasından tercih yapmak doğru bir seçim olacaktır. Kap modellerinin üzerinde kullanılan ve farklı renklere sahip çeşitli işleme, baskı ve dantel detayları da görüntünüzü zenginleştirmenize yardımcı olan detaylar arasında bulunuyor. İkili renklerin kullanıldığı tesettür kaplarla 2018 yılının modasını üzerinize taşıyacaksınız!

 

Bir cevap yazın