Tesettür Kap Satın Almak İsterseniz!

 

Tesettür kap mont ve tunik arasında bir model olup hem üst parça olarak hem de eğer yeterince kalın ve geniş ise dış parça olarak kullanılabilmektedir. Ürün birçok renkte ve desende üretilebilir. Bu sayede hem her mevsim kullanıma uygun, hem her parça ile kombine uygun, hem de her yaş tesettürlü kadın tarafından giyilebilir bir modeldir. Bu modellerin özellikle geniş paça pantolonlar ve yüksek topuklu ayakkabılar ile kullanımı oldukça şık bir görüntü oluşturmaktadır. Tesettür kap özel günlerde de oldukça kolay şekilde kombin yapılabilir. Özellikle siyah ve beyaz kombinler hem herkesin üzerine yakışmakta hem de asil bir görüntü oluşturarak şıklık ve zarafet vermektedir. Tesettür kap siyah beyaz kombinlerde yıldız parça olduğu için siyah değil beyaz renkte seçilmelidir. Beyazın tonları olan kirli beyaz, kırık beyaz, krem rengi, süt beyazı ya da fildişi gibi renkler de bu kombinlerde kullanılabilirler. Alt parça ise elbette ki siyah olarak seçilmeli ve ya düz kesim fazla geniş ve salaş olmayan bir kalem etek ya da boru paça bilekten bir pantolon ile siyah beyaz tesettür kap kombini tamamlanabilir. Bilekten pantolonlar ile kullanılan ölçülü boyda topuklu ayakkabılar da özel gün ve davetlerde kullanılan önemli aksesuarlardandır. Tüm bu aksesuar ve ürünlerin satıldıkları web sitelerinde ise bazı modacı ve tasarımcılar tarafından oluşturulan farklı kombinler de yer almaktadır.

 

Web Sitelerinde Kombin ve Ürün Satışı

 

Modaselvim internet sitesinde yer alan kombinler ve ürünler herkes tarafından görüntülenebilir ve satın alınabilir. Bu kombinler birlikte takım olarak ya da ayrı ayrı şekilde parça olarak satılabilirler. Yayınlanan kombin ve takımlar yeni modaya giriş yapan genç modacılara ya da kendi tarzı ile orijinal kombinini yaratmak isteyen kişilere fikir vermektedir. Sitede birçok parça ürün hem tek başına hem de takımları ile oldukça kullanışlı olmaktadır.

 

Ürünlerin Satışı ve Ödemesi

 

Ürünler web sitesi üzerinden satışa sunulur ve kredi kartı ile ödeme yöntemiyle satın alınır. Satın alınan ürünler verilen adrese bir gün içinde postalanır ve ulaşımının da hızlı olması sağlanır.

Bir cevap yazın