Tesettür Kap Modellerindeki Favori Seçimler!

tesettür kapTesettür giyimde sezonsal anlamda sürekli değişen, yenilenen parçalar olmakla beraber, kış ayları gelirken vitrinlerde en çok görünen parçalar feraceler ve kaplar. Kapların rahatlığı, sıcak tutması, kumaşının daha şık duruşu sebebi ile daha çok tercih edilmesi, tesettür giyim mağazalarının kap modellerinde daha yaratıcı, daha modayı takip eden parçalar hazırlamasına da sebep oldu. Tesettür kap modellerinde de oldukça farklı, çeşit çeşit parçalara rastlamak mümkün.

 

 En Çok Tercih Edilen Tesettür Kap Modelleri

 

           Tesettür kap modellerinde son dönemlerde en çok tercih edilen modeller arasında şu modelleri saymak mümkün;

 

Beli Büzgülü Modeller; Beli büzgülü tesettür kap modelleri, genelde üst kısmı daha işli, desenli, belinde büzgüsü ile duruşu ayarlanabilen, etek kısmı sade, düz gelen modellerdir. Tüm desenin yukarda olma sebebi, beldeki büzgünün etek kısmındaki desenin görüntüsünü bozmamasıdır. Bu tip kap modellerini genelde spor kombinlerin üzerinde tercih etmek daha doğru olacaktır çünkü beldeki büzgü detayı, kap yapısına spor görünüm katmakta olduğundan, spor kıyafetler, kot pantolon ve tunik ikilisi ile yapılan kombinler, eşofman gibi spor görünüme uygun parçalardır.

 

Kuşaklı Kap Modelleri; Kuşaklı Kap modellerinin beli büzgülü kap modellerine benzerliği söz konusudur ancak aralarındaki fark, kuşaklı kap modellerinde spor görünüm elde edilirken, kombin edilen parçalara bağlı olarak şık bir görünüm elde etmek de mümkündür. Topuklu bir çizme, şık bir kumaş pantolon, gömlek veya tunik ile kombin edilen parçaların üzerine tercih edildiğinde şık bir görünüm elde ederken, beli büzgülü modellerde olduğu gibi spor kombinlerin üzerinde tercih edildiğinde ise spor bir görünüm elde etmek mümkün olacaktır.

 

Kürklü Kap Modelleri: Kürklü Kap modelleri daha çok şık bir görüntü elde etmek isteyen kadınların tercihi. Özel bir davete giderken, ağır bir kombin yapıldığında, elbise, tunik ve klasik bir pantolon ikilisi veya bir abiye üzerine tercih edildiğinde oldukça derli – toplu ve şık bir görünüm sağlamak mümkün. Kürklü kap modelleri esasında, kot pantolon ve klasik bir tunikle de tercih edilebilir, son dönemlerin modasında kürk detayının kot ile yapılan kombinlerde kullanılma oranına bakılırsa, bu tip bir kombin de modaya ayak uyduran bir tercih olacaktır.

 

 

 

Bir cevap yazın