Tesettür Kap Modellerinde Küçük Detaylar

Tesettür kap, her sezon rahatlık sunan ürünlerden biridir. Hanımların en sevdiği dış giyim ürünlerinden biri olan bu kaplar, sezon içerisinde farklı detaylar ile karşımıza çıkmaktadır. Kap üzerine işlenen parlak işlemeler hem yaka hem de kol kısımlarında bulunmaktadır. En sevilen kap modellerinden biri olan işlemeli kaplar, sonbahar ve kış aylarında abiye üzerine alınan dış giyim ürünlerini oluşturmaktadır. Aynı zamanda dik yaka detayı bulunan kap modelleri de sezonun moda parçalarından biridir.

Tesettür Yeni Sezon Kap Modelleri

Yeni sezon ürünlerinin yer aldığı site içerisinde oluşturulan kategoriler de sezonun modasını yansıtacak şekilde belirlenmiştir. Tesettür yeni sezon kap modelleri arasında halim yaka kaplar büyük ilgi görmektedir. Kenarlarında kısa kesiklerin bulunduğu bu kaplar, günlük hayatta rahat kullanım imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda kollarının düz kesim olması da yaka ve kenar kısımlarına dikkatin toplanmasını sağlamaktadır. Son zamanların en moda parçalarından biri olan kesik yırtmaç detaylı kaplar, farklı renkleri ile tesettür kap kategorisi içerisinde sunulmaktadır.

Yeni Sezon Tesettür Kap Modellerinde Renk Seçenekleri

Renkler, modaya yön veren alanlardan biridir. Oluşturulan kıyafet ürünlerinde renklerin kullanımı adeta modanın akışını belirlemektedir. Yeni sezon tesettür kap modellerinde renk seçenekleri oldukça fazladır. Yeni sezon renkleri arasında kırmızı ve kiremit rengi, sıcak tonları yansıtan renkler arasındadır. Soğuk tonlar tercih etmek isteyen hanımlar için mavi ve gri tonları sezonun modasını belirlemektedir. Aynı zamanda siyah renk tesettür kap, her sezon ürün seçenekleri arasında hazır şekilde bulunarak hanımların sade bir tarz oluşturmalarına olanak tanımaktadır.

Sıcak Tonlu Tesettür Kap Modelleri İle Kombin Oluşturma

Sıcak tonlarda kap alışverişi yapan hanımlar, kombin yaparken seçtikleri parçalara özen göstermektedir. Kiremit rengi balıkçı yaka kazaklar ile koyu lacivert mom jean pantolonlar sezonu en beğenilen iki parçasını yansıtmaktadır. Bu parçaların üzerine aynı kazak renginde olan kiremit renk tesettür kap almak, takım kombini oluşturmaya da yardımcı olur. Kollarında toka detayı bulunan kiremit rengi tesettür kaplar, kazak ve pantolon ile eşsiz bir görünüm yaratarak böylelikle sezonun modasını da en iyi şekilde hanımlara yansıtmaktadır.

 

Bir cevap yazın