Tesettür Kap Modelleri

 

Kış aylarına adım atılmaya başlandığını gösteren sonbahar kreasyonunun gelmesiyle birlikte tesettür kap da Modaselvim vitrinlerinde yerini almaya başlamaktadır. Modaselvim kap modelleri en iyi ve en zarif olanını üretmek iddiasını korumaktadır. Çeşit oldukça fazla üstelik renk seçenekleri de sınırsız tesettür kap modellerinden bahsederken en çok tercih edilen ürünleri şöyle sıralayabiliriz:

 

  1. DERİ ŞERİT DETAYLI DÜĞMELİ KAP

 

Kumaşı kaşedir. Kalıp dar ve yandan düğmelidir. Tamamen yeni kreasyon üründür ve astar bulunmaz. Yanlarda cepler bulunmaktadır. Kollarda ise iri düğme mevcuttur. Arkadan ve önden görüntüsü oldukça zariftir.

 

  1. ÇİFT RENKLİ KAZAYAĞI DESENLİ KAP

 

Çift renk bulunmaktadır. Genelde siyah ve beyaz tercih edilmektedir. Göğüs kısmında kazayağı desen mevcut olup, üstten kullanılabilir üç adet düğme bulunmaktadır. Astar mevcut değildir. Yanlardan cepler barındırmaktadır. Ürün ciddi anlamda indirimdedir. Yeni sezonun en çok beğenilen ürünlerinden biri olan bu üründe bu fırsat kaçmaz. Talep oldukça fazla olup beden seçenekleri azalmaktadır.

 

  1. DÜĞMELİ KAZAYAĞI DESENLİ KAP

 

İndirimde olan tesettür kap seçenekleri arasında yine en iyilerinden biri. Boydan iri düğme bulunduran bu kreasyon ürün tamamen kazayağı desenden oluşmaktadır. Belden kemer mevcuttur. Fermuar mevcut değil. Astar bulunmaz. Yanlarda kullanılabilir cepler de bulunmaktadır. Oldukça kullanışlı ve şık bir üründür. İndirim fırsatı ise gözlerden kaçmamaktadır.

 

  1. DÜĞMELİ EKOSE DESEN KAP

 

Bu ürün de tercih sırasında ilk sıraları almakla birlikte tam bedendir ve kendi bedeninizi sipariş vermeniz tavsiye olmaktadır. Ekose desendir ki ekose ürünler son yıllarda bir çok üründe tercih edilmektedir. Ürün astarsızdır. Düğmeler ve kemer detayı vardır. Kemer seyyar olup, istenmezse kullanılmaz.

 

  1. DERİ ŞERİT DETAY DÜĞMELİ KAP

 

Kaşe kumaştan üretilmiş olan bu ürün de modaselvim vitrinlerinde baş köşeyi alan tesettür kap modellerindendir. Sağ tarafta boydan şerit detayı bulunmaktadır. Düğmeler mevcuttur. Düğmeler kullanılabilir özelliktedir. Fermuar da mevcuttur. Renk seçenekleri bulunmaktadır. Ürün astarsız olup dar kalıptır. Kendi bedeninizin bir büyüğünü almanız tavsiye olunur.

 

  1. BEYZA DÜĞMELİ KAP

 

Belden düğmeli olan bu üründe ayrıca seyyar kemer bulunmaktadır. Kemerin özel bir şıklık katmış olduğu üründe dilerseniz kemeri kullanmayabilirsiniz de. Ürün örme kumaştan üretilmiştir ve içinde astar bulundurmaz. Yanlarda kullanılabilir cepler mevcuttur.

 

 

Bir cevap yazın