Tesettür Kap Modelleri Modaselvim.com’da

Tesettür giyim gün geçtikçe zenginleşmeye devam ediyor. Özellikle dış giyim grubu olan kaplar, son yıllarda oldukça çeşitlenmekte ve çok revaçta. Her kadının zevkine hitap edebilecek onlarca kap modeli mevcuttur. Rahatlığı bir yana, diğer kıyafetlerle de mükemmel uyumu kadınlara cazip gelmektedir.

 Üstelik her yaş grubu da oldukça rahatlıkla kullanabilmekte! Spor kaplar günlük giyimin yaz kış vaz geçilmez dış giyim parçası konumundadır. Daha çok yazın kullanıldığı düşünülen kaplar, aslında kışın da çokça tercih edilen ve kullanımı rahat konforlu bir tercihtir. Yazın sıcağında tiril tiril ve hafif formuyla kaplar serinletici bir rahatlık sunar. Çeşit çeşit renk seçenekleriyle ise yazı üzerimizde de taşımayı vadeder.

 Yazlık Kaplar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Tesettür kap modelleri, her mevsim olduğu gibi yazın da kadınların serinleten kurtarıcısıdır. pantolonla rahatlıkla takım yapılabilmesi, pratik oluşu özellikle günlük kullanımda kolaylık sağlamaktadır. Yazlık kaplarda dikkat edilmesi gereken en temel şey, kumaşın özelliği olmalıdır.

 Ter yapmayan, ter emen, nefes alan, sentetik olmayan kumaşlardan imal edilmiş kaplar, yaz için ideal ve sağlıklı olandır. Renk olarak da mavi, pembe, ekru, beyaz gibi açık tonlar uygun olmakla birlikte, doğru kumaş kullanıldığı sürece koyu renkler de rahatlıkla tercih edilebilir. Çok dar olmayan vücudu sarmayan modeller bunaltmaması açısından da yaz için ideal olandır. Kap boylarında ise kısa boyluların uzun kaplar tercih etmesi tavsiye edilendir.

 Kışlık Kaplar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Tesettür kap, dört mevsim kadınların imdadına yetişmekte, dış giyim telaşından da kurtarmaktadır. Kışlık kaplarda dikkat edilmesi gereken kumaşın soğuğa dayanıklılığıdır. Tek başına kumaşın koruması yetmemekte ek detaylarla koruma fonksiyonu desteklenmelidir. İç kısmında kürk detayı olması yoğun kış şartları için ideal olacaktır.

 Koruması yetersiz olan kumaşlarda ise astar mutlaka kullanmalıdır. Astar ısıyı hapsedecek, vücut ısısını ise koruyacaktır. Kışlık kaplarda vücudu saran, vücuda tam oturan modeller ve bedenler soğuğu içeri almaması için doğru tercih olacaktır. Kaşe ve şişme kumaşlar, kışlık kaplar oldukça doğru bir tercih ve kullanımdır. Kışlık kaplarda boy olarak uzunları tercih etmek, rüzgârdan, kardan, yağmurdan bacakları koruması açısından akıllıca olacaktır.

 

Bir cevap yazın